Webcome kanggo Zhejiang Jovyea Plastic Co.Ltd.

+ 86-18257261120 sales@bestpvcfence.com

Products

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Welcome to Zhejiang Jovyea Plastic Co.Ltd, kene sampeyan bisa tuku jinis PVC pagar, PVC decking, PVC wall cladding etc, kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan paling apik. Yen sampeyan dadi kontraktor, operator proyek, perusahaan real estate utawa panuku pribadi, sampeyan kudu duwe program operasi lengkap kanggo nyukupi kabutuhan liyane nalika mundhut produk kita. Sampeyan mung kudu nulis email menyang sales@bestpvcfence.com utawa nelpon langsung menyang 05722269152. Tenaga profesional lan tenaga kerja profesional bakal menehi saran sing paling apik adhedhasar proyek sampeyan.

Jovyea minangka produsen profesional sing ngurus desain, pengembangan lan produksi profil pager PVC. Kabeh prodhuk kita tundhuk karo standar kualitas internasional sing ketat lan banget dihargai para pelanggan. Kita duwe UL94, laporan tes UV kanggo referensi. Nguripake area 43000 kothak meter, kita duwe karyawan 400, lan kemampuan produksi taunan 30,000 ton. Perusahaan iki duwe set lengkap Jerman merek KraussMaffei lan mesin canggih sing eksklusif kanggo ngasilake profil PVC. Fasilitas sing dilengkapi apik lan kontrol kualitas banget ing kabeh tahapan produksi ngaktifake kita kanggo njamin kepuasan pelanggan. Ing basis pangembangan teknologi, perusahaan wis makarya ing seniformanagement, marketing lan skills prodhuksi. Pasar utaman utamane yaiku Amerika, Kanada, Eropa, Australia, Selandia Anyar etc.We ditujukan kanggo nggawe pager PVC kualitas paling apik ing bidang ikiKita looking forward kanggo dadi partner bisnis dipercaya ing mangsa ngarep. Kita saestu welcome sampeyan ngunjungi perusahaan kita utawa hubungi kita kanggo kerjasama! Waca liyane

Kasil kita

GLOBAL BUSINESS

We offer para pelanggan saka seluruh dunia kanggo njaga layanan komunikasi lan produk dhukungan sing apik banget.

LOGISTICS EFICIENT

Kerjasama jangka panjang kita karo perusahaan logistik lan ekspres ing donya, bisa njamin barang sing dikirim ing wektu paling cendhak.

SELAMAT SUPER

Kita bisa nyedhiyakake layanan lan dhukungan teknologi sing cepet dipercaya, responsif lan biaya sing efektif, supaya bisa nyukupi kebutuhan panganggo layanan kita.

TRANSAKSI Aman

WPYOU minangka tim profesional kanggo ngatur situs web WordPress, kita duwe akeh pengalaman ing situs web bisnis.

TRANSAKSI Aman

WPYOU minangka tim profesional kanggo ngatur situs web WordPress, kita duwe akeh pengalaman ing situs web bisnis.

TRANSAKSI Aman

WPYOU minangka tim profesional kanggo ngatur situs web WordPress, kita duwe akeh pengalaman ing situs web bisnis.

PROSES PRODUK

Baris produk kita kalebu macem-macem produk tahan lama. Sampeyan bisa nggunakake sawetara cara unik saka reresik kanggo mlaku sing paling apik kanggo pager.

News

FAQs

Inquiry

Skype

Tampilan

WangWang

QQ
Email kula

Mail kanggo kita