Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Зошто винилната ограда била толку популарна до сега?

Вашата конструкција Ограда е знак за добредојде на вашата сопственост. Кога барате начини за подобрување на дизајнот на вашиот дом, тогаш треба да размислите за градежните огради. тие се одличен начин за додавање интерес за било кој од просторите 2; дури и многу значително, тие делуваат како главна карактеристика. без разлика дали имаш или не мали деца, миленичиња или постари односи, железнички ...
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

Вашата конструкција Ограда е знак за добредојде на вашата сопственост. Кога барате начини за подобрување на дизајнот на вашиот дом, тогаш треба да размислите за градежните огради. тие се одличен начин за додавање интерес за било кој од просторите 2; дури и многу значително, тие делуваат како главна карактеристика. без оглед дали имате или не имате мали деца, миленичиња или постари односи, огради гарантираат дека вашите восхитуваат остануваат безбедни, додека уживате однадвор.

Се разбира, секој проект за подобрување на домот е само како само-направен како негова подготовка. Еве пет прашања што треба да ги подигнете пред да ставите градежни огради.

1) може да оперираат сите ограноци?
Кога размислувате да ставите огради, почнете со земање предвид на обемот на вашата конструкција. живејте по периметарот на вашата конструкција за да видите што квантифициран материјал ќе го сакате. Не дозволувајте скалата да ве одвраќа од добивање на огради, но разбирањето на обемот ќе го олесни вашиот проценка на обемот на проектот.

Откако ќе се мери она што квантитетот што сакате, ќе почнат да се разгледа дизајн на оградата што одговара на вашиот стил и ќе се координираат убаво, заедно со вашиот дом. Повеќето решетки се враќаат вообичаено како широк од 6 метри, но дополнително ќе ги реализирате помалите ширини за да можете соодветно да ги прилагодите обемот на вашата конструкција.

2) сепак може да Железнички профит моето семејство?
Огради се мудра инвестиција за секој дом. но нивните рабови се максимизираат ако имате домашни миленици, мали деца или постари луѓе кои живеат во вашиот дом. особено за второто, тие обезбедуваат директна благодарност за сигурно да се движат околу конструкцијата поради флексибилноста на држење на оградата за дополнителна поддршка.

За мали деца и миленичиња, огради обезбедуваат безбедносна бариера за да ги остават на конструкцијата, а не да се влошат. особено ако имате подигната конструкција, ова често е од претежно значење да останете безбедно на вашето семејство и да избегнете некој да се загрози. И ако имате начин што води кон вашата конструкција, огради стануваат особено корисни во снежните или ледените дали или не како степен на стабилност за носење, додека прави обид да маневрирате по чекорите.

3) Кои се Моите избори за огради?
Алуминиумските огради имаат тенденција да бидат најсоодветни опции. тие се достапни во секој бел и црно, што значи дека тие ќе се совпаѓаат апсолутно со било која мода и боја на куќата и нејзините маки. Покрај тоа, атомскиот број 13 е корисен поради неговата цврстина. Како резултат на тоа, вашите огради можат едноставно да застанат на топлина, студ, дожд, снег и мраз, а сепак да изгледаат убаво подоцна.

Се разбира, дополнително за бојата и материјалот, дополнително ќе изберете режим кој ќе одговара на вашиот стил. обично се зборува, ќе изберете од посебен вид на оградата што се движи диво. Нашите сосема различни селекции се Ферфилд, Самит, Мидвеј и Ферфилд, и дека сите се достапни вообичаени височини во или триесет и шест инчи или четириесет и два инчи.

4) што ќе се случи со Оградите за апелот на Мојот дом?
Огради не се само одлични благодарение на подобрување на заштитата на вашата конструкција, но дополнително и нејзиниот изглед. Ако имате изградба без огради, само додавањето на нив ќе го подобри дизајнот на вашиот дом со додавање на начин за полирање и завршна обработка. Како резултат на тоа, оградите имаат тенденција да бидат мудра инвестиција, како резултат на тоа тие го зголемуваат шармот на вашиот дом. особено ако одберете да карактеристика некои украсни детали заедно со вашите огради, ќе ја преземете вашата конструкција од измамник до чудесната.

На пример, ако всушност треба да имате голем карактер во вашиот дом, тогаш треба да размислите за Fairfield и. Оваа мода ја нагласува деталната работа, додавајќи многу карактер во вашиот дом отколку повеќето од нејзините различни. Сепак, ако се чувствувате дека е премногу раскошен, ќе ги реализирате алтернативните селекции кои многу ќе одговараат на вашиот стил.

Конечно, ќе додадете додатоци на оградата за да ги поттикнете деталите за максималниот износ или како многу малку детали колку што ви требаат. имаш ограничено количество можности за прилагодување, што значи дека вашиот оградата не треба да се појави како да е изградена од огромна продавница со кутии, но сепак е многу допир за вас.

Огради на тремови може да го подобрат изгледот на вашиот дом. тие ќе ви понудат вашиот дом многу полиран изглед, и ако некогаш го сметате комерцијализмот за вашиот дом, вашите нови оградувања ќе бидат вонредни квалитетни степени за потенцијалните хомосексуалци.

5) сум способен да го пробам ова Себеси?
Се разбира дека ќе. можеби најефективната карактеристика на оградата споменат на врвот на е дека тие се готови. што значи дека не треба да се соберат сите компоненти и лесно да се насочи кон самата инсталација. Покрај тоа, ширењето на корисни водичи ќе ви даде насока која ја посакувате за вашата инсталација.

Но, пред да започнете, погрижете се да се обидете со некоја подготовка. како пример, ако сте член на здружение на сопствениците на домови, разговарајте со нив со првични за да се формира позитивно дека вашиот потенцијален оградата ги задоволува нивните потреби. Последната ставка што сакате да ја направите е да инсталирате оградата и да разберете дека не ја одобруваат бојата или врвот.

Исто така, додавањето на оградата може да има придружен степен на контрола, со цел да се потврди усогласеноста со сегментацијата и градежните кодови. Овие кодови се разликуваат од простор до област, па затоа осигурајте се да се обидете да ја подготвите својата почетна пред да нарачате материјали и да ја стартувате инсталацијата.

Огради се одлични благодарение на додавањето на интерес за вашата конструкција, а дополнително додавајќи многу потребна безбедност и сигурност. ставањето во нив не е застрашувачка задача, а со анализа на допир, трпеливост и неколку трудови, ќе биде драго што едноставно ја подобривте нулата во овој простор. да побарате соодветна ограда за вас, контактирајте со САД.

Ако вашиот дом има конструкција, зошто да не се облекуваат со ограбувачки градежна ограда? флип што драматичен блок во шармантна галерија. ова е често класичен изглед кој ќе го ажурира вашиот дом и ќе ја зголеми нејзината цена. Пред тоа, имаше многу избор мод и материјали, уверувајќи дека вашата нова конструкција ограда може да се меша во апсолутно, заедно со полето на вашиот дом на студиски стил.

Класично бело:
Најстариот стандарден избор е класичната бела ограда. Ова го слуша назад кон "добриот денови" на шармот на куќата. Белите печки се издвојуваат против црвената тула, една во сите основни општи градежни материјали на денешните домови. Не заборавајте да ја обоите декорацијата на прозорците и влезните врати за да се совпадне. во сјајната нијанса на конструкцијата, неодамнешниот слој на бела боја многу ги прави овие структурни опции поп. Завршете го дизајнот со некои виси кошеви со бујна папрати или шарени цвеќиња. Ажурирајте ваква конструкција за оптимален шарм.

Мали простори:
Вие не може да се претпостави alittle куќа сака мала количина на мечување, но, всушност, ова е често главната опасност простор за пад. безбедносна бариера е неверојатно витална. Имајќи помал простор за навигација или за работа пред вас со вонреден степен контејнер на намирници покренува можност за приближување на зафат и влошување. Значи, приложете ситни тремови без разлика дали тие се ужасно ниски до дното. Тоа само се претвора вонреден степен articulatio плана од височина од неколку инчи да добијат страшна повреда.

Дефинирајте ги екстензии:
Ако имате градба која се протега на подалечна страна, напрегнатоста на допир на домот, тоа ќе изгледа чудно. Набљудувачите гледаат покрив со класични столбови поврзани со грдоста на бетонскиот блок што едноставно испакнати таму како вонреден степен. понуда дека дополнителна блок куќа цел. Ставете го со украсни прегради.

Непроверена жалба:
Ако имате вонреден степен запис кој нема покрив или екстензија продолжување да се направи наредени куќа над влез изградба, каква порака ќе го испрати? Тоа едноставно не ја има топлината на гостопримливиот покана. куќата се појавува недовршена. иако нема да ви треба да прикажете структура за надвисната граница, сепак ќе создадете многу личен магнетизам за откриена конструкција со додавање на огради. Ова многу ја облекува куќата, правејќи многу атмосфера на естетиката. Одете од бедните бетонски блокови на пријатна тераса со елегантен малку оградата.

Ковано ЖЕЛЕЗО:
Викторијанските домови и готското го заслужуваат гламурот на Fe. без разлика дали одлучиш за едноставен стил или силно извиткан, тоа е вистинскиот избор, без разлика дали вашата куќа е многу до датум. размислете колку црна Fe може да комплиментира дома насликана во потсетување сива боја. Ако вашата куќа е создадена од ужасно светло обоени тули, разликата е ставање.

Мешани елементи:
За вонреден степен ажурирана верзија која мешавина класично дрво и украсни Fe, зошто да не се комбинираат елементи? произведуваат дури и многу око-привлечен избор со сликање мислења за да одговара на домот на трим и дамка на дрво зашеметување природна сенка. крајниот производ е атрактивен.

Црвен крст Стил:
Мислам дека вертикалните огради се единствената можност во многу градежна ограда? погледнете го стилот на прекршување на тие огради. Оваа мода е многу разноврсна отколку што би можела да претпостави. треба да го канализирате вашиот внатрешен земјоделец со едно нешто што евоцира слики од рустични штала врати? ова е често одлично. За минималистички потреба од неодамнешен стил кој е ефикасна бариера со најмалиот износ линии потенцијал, што друго сепак ова?

Сигурно се поврзеш со сите заедно:
Затворање на конструкцијата на домот со идентична функција за оградување која го опкружува вашиот дом и контурите, вашата голема влезна прошетка може да ја врзува секоја компонента од надвор. Оваа континуирана линија го дефинира вашиот имот и ги води гостите до записот што го сакате. никој неочекувано не заоѓа на задната врата. иако аутсајдерите може да го ценат чудото, сопственикот на домот може да ја цени комплетната компонента на безбедноста.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас