Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Зошто ние имаме тенденција да сакаме винил мечување и мора да Премногу

Огради се нудат во бројни материјали, но винил мечување е стандарден поради неговата достапност и флексибилност. настрана од разумност, овие огради се ужасно едноставни за да се грижат и нема да бидат скршени благодарение на дневната светлина или термитите. Винил мечување во моментов е основана за да биде пристојна замена за дрвени огради и се многу подолготрајни. Во прво време, може да претпоставиме дека винил ...
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

Огради се нудат во бројни материјали, но винил мечување е стандарден поради неговата достапност и флексибилност. настрана од разумност, овие огради се ужасно едноставни за да се грижат и нема да бидат скршени благодарение на дневната светлина или термитите. Винил мечување во моментов е основана за да биде пристојна замена за дрвени огради и се многу подолготрајни.

Во прво време, може да претпоставиме дека винилот не е идеален за мечување, но всушност е одлична замена за алтернативни материјали за мечување во денешно време. ќе имате дополнително откриено дека голем број од најистакнатите убави и богати домови во вашиот простор покажуваат трендовски и исклучителни винилни огради.

Ако не сте задоволни со мечување за вашиот двор, земете во предвид ставање во винил ограда со сите предности што ги обезбедуваат.

Трајност

Винилот може да биде ужасно издржлив материјал и е подготвен да се спротивстави на екстремната атмосферска состојба како силни ветрови и сериозен пад. Дополнително има моќ да се спротивстави на изложеноста на влажност и солена вода, што го спречува да се скрши. Една масивна предност на овој вид мечување е тоа што не апсорбира влажни и поради тоа нема да кора или да пукне. Винил оградата може да се навикне да ги задржи животните внатре како што не можат да го џвакаат. Сепак, со дрво, постои можност дека животните можеби ќе го џвакаат.

Винилот може да се користи за заштита на приватноста, бидејќи не се распаѓа или гнили. освен тоа, не треба да се грижите за штетата предизвикана од вода, сол, 'рѓа, термити или штетници. тоа е 5 пати поцврсто и дополнително цврсто во споредба со железна или дрвна ограда. Оттука, ќе бидете во можност едноставно да го ставите во близина на механички уред или пливачка бања, а не да се грижите дека ќе рѓосаат или блистер.

Одржување
Како што споменавме на врвот на, винил не апсорбира влажни и тоа го прави идеален материјал за оградување. Тоа не мора да се пресликува како резултат на бојата нема да кора или исчезне на неа. за да останете добро одржувани, сè што треба да направите е да го измиете со детергент или сапун и вода и ќе почне да пенливо. Вие нема да сакате дури и буквар за да го чувате од 'рѓа и влажно, бидејќи не апсорбира влага и не изгние. Дрвото опфаќа веројатност да бидат скршени од термитите и затоа, мора да побарате грижа за тоа со малтретирање пестициди. Слично на тоа, железото ќе почне оксидација за кратко време и има потреба од правилно одржување. Сепак, винил мечување не сака ова одржување.

Достапност
Винил е крајно разумен и е поевтин од дрво или железо. Бидејќи нема потреба од одржување, не мора да плаќате огромни износи за да го создадете изгледа убаво и ново. На спротивната страна, со железо или дрво мечување, може да треба да го одржувате упорно во премногу година, а тоа може да ве цени многу. Винил оградата може да ја зачува вашата вредност на одржување, како што нема да мора да го пресликате или да го замените и да го резервирате од вода, влага или термити.

инсталација
Винил мечување е исклучително едноставно да се стави внатре Всушност, ќе можете да направите се што е потребно само од себе. Се што треба да направите е да поставите мислења во земјата цврсто и слајдете ги и заклучете ги шините на него. повеќето домаќинства сакаат да ја стават оваа ограда самостојно како резултат на тоа што бараат да не се трошат цените на трудот. без разлика дали или не се одлучат да бараат олеснување од експерт, тие нема да ви наплаќаат многу како резултат на целосната метода е крајно едноставна. Шокантниот фактор е дека цената на (купување) и ставањето во винил мечување е помала сума од купување дрво или железо ограбување сам.

разноврсност
Винил мечување е исклучително разновиден, бидејќи може да се добие во многу трендовски и примамливата естетика. ќе бидете во можност да забележите различни видови на оградата како огради, огради за приватност, огради и огради и декоративни огради. без оглед на вашите барања, вие дефинитивно може да забележите некој што оди добро со околината на вашиот дом. Повеќето винилни огради се понудени во премногу сенка на бело и тен, меѓутоа, ако сте заинтересирани за планирање на дрво, ќе бидете во можност дури да забележите винил мечување што наликува на чувството и бојата на дрвото. Овие огради се нудат во многу вид текстури, облици, бои и димензии, со цел да можете да го изберете оној кој најмногу ви го повлекува.

Заштита на податоци
За разлика од железна или алуминиумска ограда, винил оградата нуди целосна приватност. Железовите и алуминиумските огради немаат едноделни модели и често имаат многу области во нив. На спротивната страна, винилските огради се нудат во еднокомпонентни модели и се идеални за да се користат за приватно оградување за куќишта за базени, дворови и за периметарска ограда. Овие огради се нудат на високи височини и едноставно можат да ја сокријат празнината за да обезбедат сигурност и приватност.

Не-токсичност
Винил мечување е дополнително безбеден за атмосферата и не е токсичен. ова може да биде како резултат на тоа не е фабрички направени и третирани малтретирање штетни и токсични хемикалии. тоа дополнително се рециклира, затоа нема засегнување за време на овој вид на мечување. Винил е формиран од јаглеводороди и атомски број 17 и е направен од природни материјали кои не изгледаат како небезбедни за лицата кои живеат наоколу. Повеќето од рециклирани материјали и природни ресурси се наоѓаат во Америка, па затоа оваа мечување е разумна и безбедна за атмосферата.

Доживотно уверување
Повеќето винилни огради се нудат со осигурување на живот. Оваа карактеристика го прави сопственикот на куќата уверена и мило, додека пак малтретирањето го прави. Оттука, ако оградата се соочува со силни ветрови и падови и ќе се скрши, ќе можете едноставно да ја поправите или да ја замените. потврди дека винилната ограда што ја посетувате е од пристојна компанија која дава гаранција за живот. Со осигурување на живот, може да увидите дека вашата инвестиција е безбедна и чувана до крајот на својот живот. Со оваа мечување, може да имате мирно мислење дека едноставно ќе го замените ако се скрши.

Видови винилни огради
Винил мечување може да се добие во многу различни сорти како што е наведено на врвот на, меѓутоа најважните заеднички се ограничувањето на приватноста, оградата на оградата и луѓето со панели со сенка кутија. следните се повеќето стилови на оваа мечување:

Заштита на приватноста
Оградување на приватноста е дека најмногу добро се допаѓа вид винил ограда и обично се навикнати да одржуваат градини или patios безбеден и скриен од другите. Овие огради се создадени од еден парче соработник degreed се идеални да се користи како затворен простор за базени и алтернативни лични области за да ги чита читањето на поединци минува. Оградувањето на приватноста целосно ќе го блокира читањето, и не е можно лицата на спротивниот аспект да разберат што се случува зад нив. Овие огради се создадени од испреплетени јазици кои се цврсто споени заедно и жлебови за да создадат стабилна и издржлива бариера.

Целата ограда изгледа како едно парче, но, се разбира, тие се многу различни панели придружени по тој изглед како да се едно парче. Понекогаш, овие стилови на огради може да изгледаат како цврст ѕид.

Оградувањето на приватноста може да се создаде во бројни бои и дизајни и може да се добие во варијабилни височини. Повеќето од овие винилни огради се високи четири до шест метри и може да достигнат дури осум стапки ако приватноста може да биде поголема загриженост. ќе бидете во можност да добиете приватно оградување во хоризонтални и пресечни стилови, а вие ќе бидете во можност дополнително да добиете обични ткаени решетки дизајни на највисоките огради.

Огради за пикет
Огради за пикет се во голема мера вработени од луѓе кои ги сакаат оградите на пикетот, бидејќи тие одговараат дрво. Повеќето заштитни огради вклучуваат столбови или колци кои се наоѓаат во интервали и се поврзани со хоризонтални греди. Овие огради не го блокираат читањето соработник degreed се во голема мера навикнати да ги задржат домашни миленици и млади во комплет. Овие огради имаат највисока висина од околу четири метри и се пократки и може да се видат во споредба со оградата на приватност и мечување во сенка.

Бидејќи овие огради не обезбедуваат приватноста, тие во голема мера се навикнуваат да ги означуваат границите на имотот. ќе бидете во можност да ги дизајнираме во бројни дизајни како што се приклучени бариери и ретикулирани. Овие огради понекогаш се користат за градини. Некои сопственици дополнително ги користат ако бараат да му се дозволи целосно да се прочитаат на минувачите.

Огради за сенки
Ако сакате да се стави во полу-приватност ограда, мора да изберете сенка кутија ограда. Овие огради имаат панели наместо испреплетени, кои се преклопуваат еден со друг. tho 'тие не сосема ја кријат преземањето за еден ќе види преку нив, тие се дизајнирани во исклучително благодарение да се создаде тешка за минувачите да изгледа преку нив. Еден мора да застане на сосема различни агли да изгледа преку нив и да добие пристојно читање. ќе можете да добиете огради од сенки кутии на различни височини, но повеќето од нив се високи околу половина десетина стапки. Ударни се дополнителни за да се создаде оградата повеќе примамливата и извонредна.

Прилагодени винилни огради
Винил оградата може да се создаде по цел во чекор со вашите преференции. Овие огради веќе имаат огромен избор, но тие дури и ќе бидат дизајнирани во чекор со чувството на купувачите. ќе можете да користите украсни шаблони како пост-кеси и елегантни порти за да ги креирате да изгледаат дополнително примамливи. креаторите може да создадат алтернативни материјали како винил ограда, како што се дрво, жито, гранит и камен, ако ви се допаѓа планирањето на специфичен материјал за оградување. Тие користат обоени смоли и текстури за создавање винил мечување кореспондираат со алтернативни материјали за оградување.

Постојат неколку корпорации за производство на винилна ограда кои ги оформуваат овие огради во многу вид дизајни и текстури. Ги полираат оградите и ги создаваат изгледаат вешти и елегантни.

Како да инсталирате винилна ограда?
Ако сте DIYer, овој дел е ужасно корисен за вас. ќе бидете во можност да ги следите овие чекори за да ставите винилна ограда, а не како професионалци:

Подгответе го дното и живејте во царството


Првиот чекор е да го организирате дното каде и да го ставите во оградата. елегантен и расчистете ја оградата и отстранете ја тревата, растенијата, грмушките и сите стилови на пречки што се наоѓаат на дното. ќе можете да изнајмите робови за оваа задача. Светската здравствена организација може да потврди дека нема да се скршат линии, благодарение на копањето.

Следно, мора да го живеете царството понудено за ставање во оградата, со цел да имате план за тоа колку проценти винил мечување би сакале да купувате за таа точна област.

Означете ги местата за објави и наместете го распоредот за мечување
Потребно е да се одбележат локациите на постовите за да ги препознаете должините понудени помеѓу секој пост. Винилските огради не можат да се отсечат, па затоа би сакале да бидете многу точни со мерењата или, пак, може да се најдете со навистина призната грешка. Инсталирајте ги објавите во соодветните локации пред да ископате дупки во тие локации. ова може да го олесни начинот на инсталација.

Инсталирајте ги оградите
Сега, ископани дупки за оградите што користат рачна лопата. Отворените дупки треба да бидат доволно длабоки за правилно да ги носат оградите. Ако можете да изнајмите влијание шнур, тоа ќе ја креира вашата задача за ископување полесно. ќе бидете во можност да ги обезбедите ставовите за малтретирање на бетон и чакал. Поставете еден пост повремено и користете корито за да го избришите вишокот бетон од натписите.

Следно, ќе мора да се стави во винил ограда делови помеѓу мислења. За таа цел, ќе треба да ги следите упатствата на производителот. На врвот на секој дел, закачете ги шините со завртки и прицврстете ги овие шини во натписите на дното.

Прикачи ја публиката
За да го следите овој чекор, уште еднаш следете ги упатствата на производителот. ќе бидете во можност да имате орнаментална пост пукнатина ставен на највисоките краеви на оградите. Повеќето од винил огради вклучуваат трендовски и украсни модели на пост пукнатината, која едноставно ќе се стави во малтретирање на понудениот хардвер.

Ако наидете на било какви прашања во кој било од тие чекори, ќе можете да добиете експерт за да ви помогнете.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас