Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

5 Важни факти кои треба да ги знаете за винилната приватна ограда.

Винил приватност Ограда Има маси за љубов повеќе или помалку оградата на приватноста. ќе ја инсталираш сферичната комплетна основа и ќе бидете сигурни дека вие и вашето семејство ќе добиете задоволство однадвор со своите постојани соработници. ќе го распоредите околу вашиот базен за некоја приватност во рамките на водата. шансите се бескрајни. ти што е уште поверојатно може да има тешко ...
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

Винил приватност Ограда

Има маси за љубов повеќе или помалку оградата на приватноста. ќе ја инсталираш сферичната комплетна основа и ќе бидете сигурни дека вие и вашето семејство ќе добиете задоволство однадвор со своите постојани соработници. ќе го распоредите околу вашиот базен за некоја приватност во рамките на водата. шансите се бескрајни. што повеќе може да има неколку можности за темата на материјалот кој го решавате за таа ограда за приватност. ќе се одлучите за дрво, тоа е безвременски стандард. сепак, вие заедно ќе изберете винил за приватност ограда. колку долго може овој вид на ограда да се затвори, иако?

Постои една работа на долготрајна стигма за винил мечување. откако ќе се претвори во почетна испорака, тоа не беше сосема сепак подготвени за премиер време. Се претвори во нежно, издржливо и помалку скапи, но не остануваше ужасно одолговлекувано откако беше откриено за директна дневна светлина за продолжени интервали. сепак, со создавање на титанија во рамките на комбо, винил мечување не е ова се мачат и во моментов е еден од најистакнатите цврсти стока во рамките на пазарот. тоа ќе го надмине дрвото со количина од вашето животно време.

Со огради за приватност на дрва, може да одите четиринаесет години надвор од оградата, напред што едноставно доаѓате со дрво и дека сте скрупулозно повеќе или помалку чистење, запечатување, боење и сосема различни работи на реновирање. Со винил, ќе добиете неколку години користење надвор од оградата, во најмала количина двојно што ќе видите со дрво. имаме тенденција вистински да понудиме гаранција од триесет и дванаесет месеци во материјалот. Покрај тоа, не мора да се грижите во врска со сликање, запечатување, боење или одржување. А винил приватна ограда handiest желби периодично чистење со материјал и мал детергент.

Вуд е прилично разумна цена. Винил приватност ограда, а потоа повторно, е едвај поголем. но, имај го на ум вистинскиот факт дека ова може да биде наједноставно претходно плаќање. сигурно, ќе плаќаат дополнителни за да го поседувате тоа основано на почетокот. вистинскиот факт токму тука, иако, е дека ова може да биде нечесно. дрвото порано или подоцна станува дополнителна драги од винил преку цените за заштита и одржување. Дополнително треба да го замените целиот куп порано (14 години, наспроти веројатноста во никој случај). што сугерира дека може да очекувате да платите 3 или можеби четири примероци како тони со дрво мечување над насоката на сопственото поседување на куќата отколку што сте имале со оградата на винил приватност.

Многу луѓе откриле дека во идентично време како винил мечување е силно, тоа не влијае на инхибиција. Тоа нема да спречи возило, или бегство коњ. сепак, ниту дрво може да се користи. Винил за приватност ограда е исто така поголем од здрав адекватен да се справи со фрлена бејзбол или софтбол, или можеби мотор за домашни миленици наменета за верверица на страната на изборот. тоа е посета во прилог се одржи максималниот износ како повеќето алтернативни unexceptional боли. Всушност, ќе очекувате дека винилот ќе се мери речиси без разлика што дрвото ќе живее за да ја раскаже приказната и да се појави надвор од својот колега.

Ограда за животниот базен

Jovyea користи нерѓосувачки челик за инерција од [* fr1] и може да се монтира со вежби за вежбање, а не со средно вежбање, со помош на сопственикот на домот или окружниот животен стил Saver. Ако е само-инсталиран, Jovyea е дури и дополнителни не драги од Базен Корал. Jovyea доаѓа во црно или кафеаво, со кафеава цена сметководство на мала количина поголема од црна боја.

Lifestyles Saver Pool Pool може да биде само заштитна ограда за заштитната мрежа, која е дадена преку законски начин на живот. Дилерите на Saver, кои вклучуваат трислојна стабилна креација на пол, која е тестирана за да се спротивстави на 100lbs на притисок, создавајќи го со приод на патот најсилниот пол имаше.

Животот за заштеда на базен Оградата исто така доаѓа со најефикасната машина за зацврстување на квалитет меѓу бравата за заштита од месинг. Покрај тоа, постоењето Saver Pool Fence има четири штрафови во рамките на границата, гаранцијата и значајната должност Textiline мрежа. тоа е на пазарот во секоја достапна колор мешавина, заедно со три висини и период на време се купува животниот стил Saver Pool Fence, а мешањето на оградата е подготвено настрана за да им се даде на кругот на роднините на фатален или несмербен страв кој давење преку нашиот изглед програма за животни програми. поголема од $ 50,000 годишна вредност на безбедноста на оградата на базени мрежи е дадена преку оваа апликација. животен стил Saver Pool Pool, бидејќи најквалитетниот производ на пазарот, опфаќа тенденција да наплаќаат доста алтернативни базени за безбедносни огради, но покрај тоа доаѓаат и опциите недостапни на друго место.

Вашиот мајчин живот Saver може да ви помогне да креирате повик дека комплетната ограда на базенот е задоволителна во вашето семејство. позитивни прашања, како што опсегот на млади луѓе што ги имате, нивната возраст, големината на вашиот басен, вашата вредност се разликуваат, па може да ви помогне и вашиот животен стил Saver родител дека тој одговор е одличен за вас.

Вашиот соседски начин на живот Saver е вашиот познавач откако ќе се вклучи безбедноста на базенот и безбедноста на оградата на базените. тие ќе ви покажат примероци од различни видови огради од базени, да обезбедат доказ за брзината на тие огради за базени и да ви помогне да одберете дека алтернативата може да им служи на вашето семејство најдобро со години и генерации да се вратат. Надоместокот за базен за оградата може да биде елемент за сите кои размислуваат за заштитна ограда за базени и со оглед на износот на години што ќе ве задоволат од оваа инвестиција, разумно е да не ги заборавите сите ваши избори.

Порта за ограда

ограда порта, направени од високо задоволителноинтегрирани нискоглеродни аргунистички цевки, интегрирани сите заварени панел портата, дното заварени коњ панел портата и подвижна corral панел портата. Со електричен батериски погон или топол поцинкуван подови, вратата за коњски огради има најдобра отпорност кон 'рѓа и гарантира продолжен животен стил на превозникот. Истакнати со помош на прекумерна енергија и едноставна изградена инсталација, таа е опкружена со бројни коњски огради за арени, кои се изградени од fencintegratedg, paddocks fencbuilt-ing и тезги fencbuilt-ing.

Фармерските огради, кои се заварени жичани огради, оградите на плацентарните цицачи, оградата на жица, оградата на говедата и сл., Се реалност на животниот стил откако живееја со земја. ние имаме тенденција да ги посакуваме нашите деца пристојна благодарност за комплетно да играме пред нашата куќа со американски нервни тешки работи што ги скитуваат на патот или групи лута кои лутаат.

Нашата заварена жица ограда логика портата се стави во за пет години во моментов и на возраст од неверојатно убаво. Не постојат никакви врски или дури и кога е ураган. Оградата ги држи нашите деца во и на пример, групи на луѓе надвор. откако ќе имаш имот, а не на предната фарма мода ограда, што сакаш напред? би се распоредил уште еднаш во премногу чукање на срцето.

Предности на оградата без отвори

Мерките за заштита се наоѓаат во вратот на шумата за оградата, со оглед на нивната доминантна цел е да се поттикне да се отстранат сите случајни смртни случаи поврзани со базенот. благодарение на овој пристап до базенот од надвор е ограничен.

Професионалци на бариерата без дупки
Машината е прилично елегантен за лицето да се стави во и инсталација и наједноставниот потреби знак од дилер се претвора во неа.

Тоа е милји поефтино за повеќето сопственици на базени во споредба со базени, особено оние што се движат од машината.

Таа обезбедува сигурност, главно, на мали деца и ги спречува да добијат пристап до базенот, без надзор за возрасни. Ова во флип оди пошироко во спречувањето на повредите како давење од некогаш се случуваат.

Олеснува да ги советува неовластените мажи и девојки да влезат во нечиј грмушки и да го заштитат сопственикот на базенот.

На уредот не треба дупчење дупки во рамките на дното за основана како резултат оди една палуба со комфорен и стабилен.

Конс на бариерата без дупки
На поставување место и уривање на оградата, исто така, може да има потреба од некои значителни количини на вашето време создавајќи ја стратегијата долга и незгодна.

Отстранлив ограден базен

Барајте отстранливи мисли за оградата на базените за дополнителна вештина, но сепак го користите вашиот базен простор. огради од кластични мрежни базени се симнуваат и се заменуваат со пресек број минути за да го отворите просторот.

Откријте прилично сигурен одговор


Сега не сите оградата на базенот е "здодевна". Имаме тенденција да им помогнеме на нашите купувачи да ви понудат сопствени базенски огради, кои изгледаат фантастично и знаат пријатно. некои базен мечување мисли за да се формира заштита смисла вид на дел од прекрасни отворено се состојат од:

Користете природа
Ароматичниот пристап ќе го креира вашиот ограден натпревар со остатокот од твоите основи. Огради со решетки панели, како пример, се убави благодарение на остварувањето на ова.

Високо дрво
Ако старите е дополнителна вашата мода, еден од убавите концепти за ограбување на базени може да биде висока дрвна ограда. Овој изглед обезбедува приватност и го прави да сака лето време на базенот цела година сферични.

Со овој феномен мода, ќе произведувате тековен и привлечен изглед со помош на тоа заедно со и поврзување на бетонски системи.

Винил ограда / бело дрво бар
Белата боја опфаќа природен начин на изработка на пенливи атмосфера околу базенот, што ја прави една од најнепроменливите мисли за оградата на базенот.
ОГЛАС

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас