Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

винил ранч 3 железничка ограда / за кое животно е погодно?

Име на производ:Фабрика за снабдување Атрактивна цена ПВЦ материјали Користат приватност Ограда
Боја:Бела / Тан / бадем / сива
големина: Прилагодете ја големината е достапна
Тема:Сосед-пријателски дизајн популарен за споделени линии / одбор-на-табла стил обезбедува естетски жалба / Заштита на приватноста и безбедноста
Сертификатот: УВ и UL94 сертификат
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

  • Опис на производот

  • Цртеж со стандардна големина

  • Цртеж

Големината на три оградата за железнички ранч е 1.372mH * 2.44mW.
Растојанието меѓу решетките е 267mm.
Висината на долната шина од дното е 368mm.
Значи, три оградата за железнички ранч е соодветна за неколку големи животни, како крави ...

Опис

Овој вид на врвен квалитет пластично обложени ПВЦ мечување за вреди огради е цврст и стилски. Стандардната шина е триесет и осум.1 * 139.7mm, стандардната димензија е 2.44m, стандардната висина е 1.372m на врвот на дното. дека почетната селекција за постот, и Англија капа и готски капа се. Ако сакате да се стави во рамките на градината, вие ќе conjointly изберете Соларната капа-Нова Англија капа.

Предности

Поради умереното растојание меѓу пресеците на 3, тоа не е како џиновски, бидејќи пар мечување, ниту мал, бидејќи четирите мечување, пресеците на 3 се соодветни за неколку релативно гигантски животни, како што се крави, коњи и овци а потоа натаму. Овие три оградување нема да започнат за овие животни.

Производот Покаже

Како да инсталирам?

https://www.youtube.com/watch?v=pdCGvBE-11k

Зошто вбризгуваме цемент во колоната?

Бидејќи тоа може да ја зголеми стабилноста на оградата.

Опис на производот

Опис на производот

Профили компоненти

Ограда за објект (JFC2)Должина (mm /) Количина за 1 сетЗабелешка
Пост (127 * 127mm)21341
Железнички (38.1 * 139.7mm) 23873 засекување
Надворешен рамно капаче/1

Цртеж со стандардна големина

Цртеж со стандардна големина

Должина на J01: 2134 x 1pcs

Должина на J11: 2388 x 3pcs

Цртеж

Должина на J01: 2134 x 1pcs

Должина на J11: 2388 x 3pcs

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас