Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Напредната опрема го прави производство со висока ефикасност

Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин има нагоден со заврши сет на Германија амблем KraussMaffei и Напредно машини ексклузивни за производство проценти профили. Нашите убаво-нагоден центри и прекрасен квалитет контрола на за време на траењето на сите фази of производство дозвола нас да гаранција корисникот задоволство. На идејата of беше развој, На претпријатие има преземено елемент во постар контрола на,маркетинг и надлежности на производство. Нашите особено пазар is САД, Канада, ecu, Австралија, Нов Зеланд итн.ние сме со цел да се направи задоволително прва стапка компјутер ограда на овој предмет.

Сите наши производи во согласност со строги меѓународни најдобро барања и значително допадна во нашата клиенти.ние сме UL94, UV тест пријавите за референца.


NEXT:

ПОВРЗАНИ МИСЛЕЊА

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас