Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

ПВЦ Арбор

Овие PVC arbors се произведени од идентични PVC профили со врвен квалитет, кои се широко прифатени за употреба во системи за огради и огради и се наменети за брзо и економично склопување. секој градинарски арборски производ е опремен со цврсти занаетчиски картонски пакувања и се испорачува со сеопфатни илустрирани упатства за склопување. Овие во мали фази насоки често се едноставно следи и не треба сосема шрафцигер да се соберат.

Премиер градина arbors која ќе го подобри изгледот и вредност на вашиот имот.

ПВЦ arbor пергола

Арбор може да биде три-димензионална одвоена структура со отворени страни и украсни измет. таа секогаш рамка соработник во старечки влез во градина или пешачка патека; или ќе седнат во засебен засенчан агол. Вонреден во медицински сестри Арбор понекогаш има соработник во старечки структура на кровот. Растенија стануваат стари на периметарски соработник во Nursingd над највисокото од arbor ткаење преку украсни касетни или ребра. Соработник во медицински сестри, дополнително | исто така може | може дури и може, исто така, може да вклучи порти или клупа, а исто така може да има и под.

ПВЦ решетка пергола е обично украсни решетки направени за поддршка на растенијата на издигнување или винова лоза. Тоа ќе биде директен панел поврзан помеѓу постови на 2 или на аспект на една зграда. Или тоа ќе биде одвоена украсна ограда во многу градина или двор.

А решетка или Арбор обезбедува инстант шарм до надвор од области - додавање на еден од овие класични градина опции може да се надополни вашата ограда и да се направи гостопримливи цел за влез во вашиот дом или двор. Fences Unlimited им помогна на домаќинствата да произведат посебен потег за нивниот дом со додавање на соработник во сестринска решетка или пергола, специјално дизајнирани и приспособени да го зголемат пејзажот и изгледот на нивниот дом.

Arbors и решетки обезбеди идеална мешавина на практичност и сладост - додавајќи структура, мода соработник во Nursingd компонента предмет област во вашата градина. Тие ја зголемуваат естетиката на вашиот двор и може да дејствуваат како позадина или поддршка за растенијата. Arbors произведува соработник во нега, извонредно влегувајќи во влезот во вашата градина, а пергола ќе го претстави ѕидот, рамка на површина и обезбедување на приватноста.

Додавањето на решетка или арбор може да ви овозможи вашиот дом да биде приватен, создавајќи го да стои настрана од оние околу вас!

Како да се изгради ПВЦ Арбор

Во секоја подигнато кревет и квадратни метри хортикултура, решетки се навикнати расте вертикална, а не хоризонтална. Ова обезбедува оптимална растечка куќа во рамките на најмалиот отпечаток.

На сите нови квадратни метри хортикултура, второ издание книга листи арматура, електрични премин и решетка пребивање, за обезбедува да се формира пергола. Ја проверував таа можност и не се грижев за пребивањето на решетката, па затоа дојдов со она што мислам дека може да биде повисока резолуција.

Вклучува неискусна винил обложена градинарски огради, Ѕ инчен ПВЦ, некои ПВЦ колена, некои долги ребрести прачки, ништо нерамни и неискусни бои. За алати што би сакале да се обидете да ги исечете ребрените прачки, халката или ПВЦ раката за да го исецкате ПВЦ, чекан за да ги фрлите реброто и штитниците за да ги ублажите ништоте.

Сакам да ви понудам видео или чекор по чекор снимки, но единствените што ги имам се со решетките крајно направени и на самото место.

Измерете ја должината на кутијата и пресечете парче ПВЦ со иста должина, исто како што 2 вертикално ги става идентични должини како една на друга, ги создадов околу четири стапки.

Ставете ги предметите 3 заедно со PVC лактот 2.

Одвикнете го неискусното оградување и намалете ја должината на идентична должина и димензија како вашата ПВЦ рамка. Ќе ви треба надвор од почвата, но само еден пар инчи. Поставете го ПВЦ над рамката и поврзете го со некои ништо врски, секоја нога приближно.

Исечете ја ребрената шипка во 2 четири стапала и ставете ги во земјата, димензијата на ПВЦ рамката е една од друга. Паунд секој малку 2 стапчиња длабоко и слајд ПВЦ над ребра прачки.

Ние ја напуштивме ПВЦ белата основна година и тоа беше UGLY. Ги однесовме во гаражата и ги насликавме со некоја неискусна боја за прскање на почетокот од втората година.

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со дизајнот, развојот и производството на PVC профили arbor.Our индустриски синџир е комплетна, добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас