Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

ограда базен

Базен оградата може да биде форма на ограда поставена околу базените, да се направи пасивна бариера за да се ограничи пристапот на малите деца, 0-5 години во пливање бања. оградите за пливање треба да имаат самозатворачка и самозатворачка порта / и за да бидат во согласност со законите и шифрите на повеќето земји.

Оградите за базен се дизајнирани така што младите млади не можат да се искачат над нив или да се подложат на нив. тие се фабрички направени за строгите стандарди за да бидат издржливи, цврсти и неприфатени.

Повеќето земји стил, производство и инсталирање огради за пливање на советите на Меѓународните законски кодови (ICC).

Ограда за базен

Ќе мора да бидете сигурни дека вашата ограда е во согласност со градските и државните правила за безбедност за станбени базени.

Вашиот супериорен ограда компанија на претставник на метрополите ќе стил бања ограда за пливање која ги исполнува државните и мајчин кодови, додека обезбедување на точна мешавина на приватноста и безбедноста. Приватни базени за пливање се потребни за да се обезбедат со мечување со минимум четири метри висока, со нанадвор занишани, самозатворачки и самозатворачки порти. Недостатоците под оградата или меѓу мешачките решетки или шини мора да бидат доволно мали за да спречат поминување на топката од четири инчи. Градовите и матичните влади можеби ќе имаат понатамошни кодови, како што се базени за безбедност и аларми. Како што излегуваат материјали, имате различни одлуки за сигурен и ангажиран систем за оградување за вашата бања за капење.

Земјите, државите и општините во интервали земји имаат сосема различни закони во врска со законите за медијатори за натуратори, почнувајќи од никакви закони барем малку за ужасно строги закони и програми за преглед.

Отстранливата заштитна ограда за базени е специјално дизајнирана како наталијарна бариера за да им помогне на младите од штит од отворена вода со додавање на слој на заштита околу вашиот нататориум. Нашиот систем за оградување на базените може дополнително да ги отелотворува самозатворачките, затворени врати со заклучување со клуч, за дополнителна погодност.

Нашите панели нема да рипнуваат, ќе се намалуваат или ќе избледуваат, а младите не можат едноставно да се пробијат или да се качуваат. Всушност, имаме тенденција да понудиме најквалитетно најстрого тестирани материјали и систем на пазарот. Нашите огради за базени се сигурни и цврсти, дури и во најекстремните услови.

За разлика од неколку алтернативни огради, отстранливата заштитна ограда за базени работи со било која форма на базен. Нашите техничари се обучени да стават во низа делови од плочи за оградата на 15-нога во многу конфигурација која работи за вас - или слободни или инкорпорирани постоечки структури, како ѕидови.

Откако ќе го ставите, отстранливиот базен за оградување овозможува брз и едноставен пристап до вашиот нататориум и е јасен за да се ослободите и да го замените.

Нашите техничари за инсталација се подложени на соработничка степен интензивна програма за сертификација со цел да ги исполниме нашите стандарди. Откако тие се на работа, тие се подготвени да сакаат експерт инсталира базен ограда целосно повеќето конфигурации околу вашиот базен.

Сите безбедно Оградата за базен

Базните огради и мрежи од All-Safe се лесни за користење отстранливи бариери кои даваат сигурен и естетски префинет слој на сигурност за вашиот базен или спа. Безбедното оградување е формирано од цврста чиста командна мрежа со алуминиумски столбови. Сите безбедносни базни мрежи се специјални покривки кои се направени од ултрасилни полиетилни канаби дека младите не можат да ползат под или да паднат рамно. секој тип на бариера често се едноставно отстранети (само кај возрасните) и валани за компактно складирање.

Сите безбедносни базени се достапни во три варијанти за да се обезбеди вашиот базен еднаш не е во употреба, да се затвори ѓубрето, па дури и да работи механички. секоја од овие безбедносни решенија се прилагодени кон степенот и димензиите на вашиот базен и ги ставаат од домашните професионалци.

Панели за огради

Вашиот басен често е точка на интерес за вашата област надвор од вратата, но неопходно е тоа да не е само изглед паметен, но дека е заеднички соодветно затворен и безбеден.

Избор на точни панели за базен за оградата ќе осигури дека вашиот базен простор е безбеден за сите да ги користат и се вклопуваат во остатокот од вашиот надворешен простор за живеење.

Панелите за базен за оградата треба да бидат одредена висина и одредено растојание од самиот базен. Ако оградата има колци, тие треба да бидат доволно затворени по тоа што бебето не можеше да се притисне. Панелите не треба да имаат подножја или корнизи кои ќе го променат бебето за да се искачат преку оградата, а портите треба да се затвораат и да се заклучуваат.

Додека има оградата за базени може да биде неопходност од безбедносни причини, не треба да се расипе планирањето на вашата соба од надвор. Огради се на располагање ширење на дизајни и материјали, како и ПВЦ и винил. ќе можете дури и да купите стаклени панели, кои ќе ви овозможат безбедно да го оградите базенот додека не го расипете читањето.

Инсталирањето на панели за оградни базени често се прескапи и проблематично и ризикувате да создавате грешки што значи дека вашиот базен нема да биде безбеден. тоа е далеку подобро да се поттикне вашата базен ограда ставен од страна на експертска компанија. Повеќето корпорации можат да обезбедат бесплатни понуди пред да ги изнајмите и дури може да бидат подготвени да понудат ширење на панели за огради. Панелите за ограда што ги става експертска компанија треба заедно да вклучат гаранција на производителот што ќе ве одбрани од дефекти.

Како да инсталирате базен ограда?

Инсталирањето на оградата на наталија може да биде мудар потег, особено ако имате деца, миленичиња или постари луѓе. Таа обезбедува безбедност и додава шарм на вашиот наталија и палуба.

Следете ги овие шест десетици чекори со успешна инсталација на мешани мешања, кои не само што ќе ве зафатат за време на викендот, туку и да спречат пари за ангажирање на работна сила.

Чекор 1 - живеат простор и да добијат прифатливо мечување

Наредете црево или јаже од најмалку две до три метри од убодот на базенот за да видите каде и да ја инсталирате заштитната ограда. истовремено ја одбележува празнината за портата со креда, која понекогаш се отвора на базени скали.

Нацртајте го цревото или јажето тесно и живејте го за да се откажете од план за тоа што квантитативно мечување би сакале да го купите.

Набавка на вид на мечување што ќе комплимент на предметната област стил на вашата куќа, заедно со обезбедување на мир на умот и затоа сигурен безбедност. Постојат многу варијанти достапни во домовите за подобрување или хардверски продавници како Al, челик, Fe и третирано дрво, кои се обично 5 или високи шест метри.

Чекор 2 - Исечете стапчиња

Земете го долгиот стап на 4-нога и живејте и исечете малку три метри. ова може да биде навика да се живее во просторот помеѓу оградата делови. живеат и исечете друг стап две ½ инчи долго од останатото парче, за да го живеете просторот помеѓу секој панел.

Чекор 3 - Означи дупчење дупки

Користете маркер за отпорен на вода за да ги обележите областите, искористување на ногата 3 и пар ½ инчни стапчиња за да добиете прифатливо растојание. направете го тоа целиот круг на базенот. потврди дека живееш и точно го означуваш царството како резултат на тоа што можеш да ги будеш дупките над нив.

Чекор 4 - Подготви машина за дупчење

Осигурајте се дека вашата машина за дупчење вклучува цементен бит за да вежбате дупки во вашата палуба. живејте ги пластичните ракави кои се појавија заедно со вашиот ограден материјал и живеат, пресечете и инсталирајте малку лента со идентична должина на дупчењето каде и да се среќава со ракавот. ова може да ви овозможи да ги вежбате димензиите на ракавот, а не премногу длабоко.

Чекор 5 - удар на означениот простор

Бидете сигурни дека ќе ги носите заштитните очила и ракавиците и почнете да ги дупчете дупките на обележаните места. Исчистете го лабавиот цемент и вметнете ги пластичните ракави во дупките, притискајќи ги сите средства надолу. Тие можат да ги држат столбовите за местење, затоа потврдуваат дека се цврсто отворен во штекерот.

Чекор 6 - Инсталирајте ја базенската мрежа и портата

Започнете на портата и вметнете ги столбовите во ракавите. Повлечете го мечување, тоа е типично челична мрежа тесна меѓу нив. Работајте со своите средства околу базенот за да ставите мечување.

Пронајдете ги отворите во рамките на главните елементи на столбовите каде и да посакате да ја ставите во вашата базен порта, и вметнете пролетна брава, проследена со портата. Оваа бразда може да биде побарувачка за изградба за да се осигура дека портата веднаш ќе се затвори кога ќе се отвори.

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со проектирање, развој и производство на профили за базен огради. Нашиот индустриски синџир е комплетен, добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас