Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Винилна ограда

Винил ограда е на пазарот од 1984, откако беше развиен, дизајниран. како спасување палуби, спасување огради обично содржат хемиски третмани кои може да се покаже venturesome на оние кои се изложени на хемикалии. Винил мечување, на алтернативна рака, исто така, е семејство пријателски производ составен од не-токсични материјали и е целосно корисна.

Иако винил оградата дури може да биде едвај поскапа на почетокот сметајќи на домашните цени на дрвото. Сепак, бидејќи винилната ограда носи повисоки и носи износ од вашата гаранција за време, специјалистите веруваат дека со текот на времето ќе се кандидира винилна ограда за дел од вредноста на истата мечување.

Бидејќи винилската ограда е заштитена со ултравиолетови зраци, нема да се вљуби или да се промени бојата на пониското место на сонцето. Исто така, винилните огради се отпорни на графити, бидејќи бојата едноставно се мие надвор од нејзината база.

Порта за винилна ограда

Пред очите на винил ограда портата се претвора во заеднички. За луѓе кои се доволно храбри да создадат сопствена порта, тука се шест чекори за да се поттикне задачата.

Чекор 1: Нацртајте го дворот

Измерете го вашиот двор и заговор каде и да сакате вашата ограда. бидете сигурни дека ќе означите каде и да сакате сите ваши мислења. Ставете удели каде и да сакате да се поставите аголот на логичката порта.

Поврзете ги натписите со низа. Ставете ги уделите секаде каде што сакате придружни натписи, и бидете сигурни дека тие ја допираат низата. Ова осигурува дека мислењата се правилно усогласени.

Чекор 2: Копај дупки

Откако секој удел е на самото место, почнете да ги копате дупките на секој столб. секоја дупка треба да биде 10 инчи во дијаметар. бидете сигурни дека ширина е дека истата во секоја од највисоките и дното на отворањето. Длабочината на секоја дупка зависи од типот на пост и вашата локација. Ако се замрзне во вашиот простор, постот треба да биде под линијата за мраз.

Главен пост, еден на аголот или кој се користи како поддршка на портата, мора да биде во врска со шест инчи повеќе во земјата отколку пораките што се користат како основни поддржувачи. Земете го ова предвид откако ќе добиете мислења, како резултат на тоа што би сакале да се усогласат еден со друг откако оградата ќе заврши. дополнителни шест инчи дополнително се потребни за чакал навикнат стабилизирање на цемент.

Чекор 3: Постави мислења

Поставете го врвот и аглите мислења почетно. Пополнете ги дупките со шест инчи чакал и така со бетон, следејќи ги упатствата на производителот. извлечете ги столбовите во бетонот за да го полнат шупливиот центар. вработување на ниво, излитена и ниво на секој пост. Наклонете го преливот на бетон, така што водата нема да биде подготвена за базен. Нека бетонот се суши.

Чекор 4: Прикачи панели

Закачете ги заградите и панелите во согласност со упатствата на производителот. Лизнете ги плочите во заградите и зашрафете ги панелите на столбовите.

Чекор 5: Инсталирајте порта

Последниот чекор е да се стави во портата. бидете сигурни дека gateposts се 11 / 4 инчи пошироко од портата за да се дозволи за хардвер. Вметнете две од 4s во шупливи винил. Овие можат да дадат дополнителна поддршка. осигурај се дека ќе го израмниш највисокото од две до четири со винил. Пред-вежба дупки за шарки и бравата. бидете сигурни дека долната страна на портата е усогласена со долната страна на оградата. Монтирајте ја шарката до портата, потоа поставете ја портата на место. Конечно, прикачете ја бравата.

Чекор 6: Прикачи додатоци

Ако имате намера да прикачите додатоци, сега е време да се обидете да го направите. Нанесете винил лепило на највисокото место и цврсто држете ги прилозите на натписите за минимум 10 секунди. осигурајте се дека ќе го отстраните секое вишок лепило.

Винил Ограда панели

Винил занает нуди голем избор на топ-ниво винил ограда панели на трошоци кои се неверојатно конкурентни. Во текот на нашите повеќе од неколку години во бизнисот, сопствениците на куќи, сопственици асоцијации, landscapers, изведувачи и многу од нив имаат доверба во САД за снабдување на цврсти винил материјали што им се потребни.

Имаме винил огради панели достапни во различни фасцинантни дизајни и бои. Ако се обидувате да најдете мечување што се појавува убаво и може да ви помогне визуелно да го блокирате вашиот имот од читање, погледнете во нашите премиум винил плочи за приватност на оградата. Широките панели на 8 се достапни во четири висини: 3 ', 4', 5 'и 6', создавајќи ја директна за вас да ги предизвикате соодветните опции за вашиот специфичен проект. ние вообичаено имаме четири атрактивни избори во боја за нашите редовни огради за приватност: бел, тен, повеќежилен тен и повеќеканален каки. додека класичните бели винилни плочи за ограда за приватност остануваат најпосакувани, спротивните бои работат во ред со широк спектар на својства слично.

Секој од нашите вообичаени винил плочи за заштита на оградата доаѓа со еден ограден столб 5 "x 5", еден пост капа, 2 една ½ "x пет Ѕ" дупчиња, петнаесет 7 / 8 "x 6" конуси за јазици и жлебови, 2 предмети од U-канал и кардинални завртки.

За ваша погодност, ние имаме тенденција да имаме дури и 5-панел и 10-панел пакети кои кавила четириесет линеарни нозе и осумдесет линеарни нозе поединечно. Секое дополнително мислење и додатоци кои ви се потребни ќе бидат купени поединечно. Ако ги сакате, нашите цврсти врата за оградата на оградата одат сосема со нашите панели за приватност.

Елегантна винилна ограда

Елегантен производ за винил Ограда се произведени во фабрика со девица винил, содржината содржи десетина од не-Chalking TiO2 (титаниум диоксид) и ултравиолетови инхибитори. Нашите винилни огради се дизајнирани да ги одржуваат сите изјави средини за неколку години со високи перформанси и без одржување.

Ние сме квалификувани креатори посветени на снабдување на наједноставен квалитет на винил огради со најистакнатите конкурентни трошоци.

Винил е разумна можност за вашата мечување желба која е една од сите бројни причини зошто тоа стана така стандард.

Винил во моментов е крпа искористена во многу сосема поинаков домашен ентериер и надворешноста доаѓа од обвивка до замена на прозорците. тоа е сосема природно што домаќините имаат избор да одлучат за изградба на винилна ограда понатаму.

Во безбедносната ограда и градежништво имаме тенденција да работиме со само наједноставни имиња во креаторите на винилна ограда. ние сме во состојба да ви даде стрес бесплатно благодарение на изглед, споредување, добивање и инсталирање на вашата нова ограда за вашиот имот.

Една од бројните причини зошто домаќинствата и менаџерите за бизнис сопственост одат на винилна ограда е благодарение на тоа што е многу лесно да се грижат. Винил е само без одржување и затоа нема да треба да се грижите за значително подобрување на часовите и за одржување на крајот. Вашата ограда може да остане во одлична состојба, без оглед на тоа што времето го фрла во него.

Друга причина зошто многу сопственици одат за елегантен винил за неговите или нејзините мечување сака е благодарение на цврстина на тоа. Винил го оневозможува дизајнот на насликана или обоена дрвена ограда сепак ги нуди заштитните квалитети кои овој вид градежен материјал обично нема. Винил е отпорен на времето и го одржува својот изглед, форма и боја со години. Долгите лајсни квалитети на винил мечување се едно во сите објаснувања кои овој материјал го води на пристапот во оградувањето на иновациите.

Винил огради создаде едноставен и разумен

Она што е важно пред се кога ќе го вклучите изборот на оградата е вашата желба. убавата вест за домаќинствата низ урбаниот центар е тоа што едноставно имате голема разновидност од дизајни, текстури, бои, порти и додатоци за да одлучуваш кога ќе се вклучи винил мечување. Некои од предметите за размислување вклучуваат:

Каква мода е вистина за тебе? Дали барате стандардна ограда, ограда за приватност или можеби дизајн за железнички или железнички ранч?

Кои бои може да го надополнат вашиот простор? Винил доаѓа во многу голем избор на весела и антички бои од дамки од дрво до смели црвени, зелени и блуз.

Каква порта ти е потребна? Дали барате пешачки пристап или пристап до возилото? Или можеби и двете?

Што додатоци може да се исчисти оградата? даде некои мисла на разни шарки, решетки панели и остатокот што може да додадете дека дополнителни wow прашање на вашиот имот.

Безбедносна ограда и конструкција

Не прифаќајте нешто, но наједноставно кога ќе го вклучите вашиот дом. Во безбедносната ограда и градежништво имаме тенденција да ги ставиме вашите желби 1st. ние очекуваме за работи како што е расходите на вашиот имот, областа со која работите, соседството во кое живеете, спротивните опции на вашиот имот, вашите преференции и вашиот буџет, откако ќе служите за да одлучувате за соодветната винилна ограда.

Ако барате наједноставен квалитет, селекција, експертиза и вредност, тогаш барате северноамериканска нација.

Зошто треба да елегантни винилни огради?

Винил е еден од најважните во стилските оградни материјали на пазарот, но сопствениците на куќи и сопственици на бизниси сеуште не ги забележуваат придобивките. Денес, ние имаме тенденција да се погледне во единствено 5 на предностите на винил огради.

Лесно да се стави

Винилските огради се многу полесно да се стават во споредба со различни видови ограда, заедно со древно дрво мечување и елегантно атомски број 26 мечување. Материјалите не сакаат да изградат винилна ограда се создаваат во нашиот производствен погон порано од времето, па методот на инсталација е брз и едноставен. методот се оформува уште полесно со фактот дека едноставно не мора да се грижите во врска со сликањето или боењето откако ќе биде ставен.

Лесно да се задржи

Еден од најважните рабови на винил ограда е дека тие се само во врска со одржување бесплатно! Вие нема да мора да се грижите за инсектите инсекти, дрво гниење, или допирање до дамки како што би со дрво ограда. Грижата за вашата винил ограда е толку едноставна како да го фатите цревото и да го избришете. Винилските огради дополнително нема да мора да бидат згрижени поради промена на годишните времиња, бидејќи винилот нема да се прошири или да се склучи договор.

Долг животен век

Додека стандардот на винил материјал не сака да ја создаде својата ограда може да има работа во колку долго ќе трае, правилно инсталираната винилна ограда едноставно ќе трае во вашиот двор за 20-30 години, додека не е контроверзност. неколку производители на винилни огради обезбедуваат временски гаранции за неговиот или нејзиниот производ, како резултат на тоа што едноставно се тоа добро!

Широк избор

Винил огради, исто така, се на пазарот во различни дизајни и нијанси кои одговараат на вашите предности на надворешниот стил. ќе бидете во можност да направите избор од неколку форми, бои, висини и врвови за целосно да го прилагодите вашиот готов производ. Откако винилските огради се ефикасни во рамките на 1 место, ќе можете да си дозволите да платите многу на допир во текот на методот на прилагодување за да предизвикате нешто што едноставно го сакате.

Трајност

Кога ќе се споредат со различни видови на мечување, винилните огради ќе започнат на премиерот во однос на цврстината. Винил не е во опасност да се скрши, напукнување, лупење или експлозија, така што не може да ја потрошите вашата инвестиција кога првичните неколку грмотевици минуваат низ!

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со дизајн, развој и производство на винил ограда профили. Нашиот индустриски синџир е целосна, добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас