Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Ограда порта

Ограда портата ќе им даде пристап до оградена во простор. А портата за оградата често се користи како преклоплива бариера која може да се отвори и затвори со рака или со моќност на црвенило. Ние сме сите во врска со селекции и мешавини откако ќе вклучи ограда и хардвер на коло. Ние го носиме светот за Најголемата ограда во светот и портата Хардвер за нишалка и слајд Гејтс - пешачки и патни порти!

Опремете ја вашата нова или неодамнешна порта со лесни за инсталирање завртки, завртки или заварени шарки. Нарачајте пролет-помош или хидраулични само-затворачки шарки за базени, безбедносни и безбедносни апликации.

Изберете боја што се совпаѓа или контрастира заедно со вашата ограда и коло. Црна, бела, бронза, галванизирана, цинк или бакар се само некои завршувани понуди. Намали го својот влез во многу древна или модерна мода за да одите со вашиот имот.

Уште на оградата во врска со правилно спарување на шарки, брави и додатоци? имаме подготвени Gate Hardware Sets, Gate Kits и комплетните комплет за оператори на портали кои се контролирани со машини.

Порта за винилна ограда

Појасните порти се достапни за сите огради дизајни што ги нудиме. Имаме соодветни порти за секоја станбена ограда мода, индустриски огради дизајни на on-line, плус ранчот и коњска ограда врата. Нашите винилни порти се комплетни порти кои прифаќаат сè за да направат порта која може да трае цел живот! Сите наши порти се нишаат порти, меѓутоа, ако сакате полна врата ние ќе ја изградиме! ние имаме тенденција да не носат автоматски порти, но нашиот винил може едноставно да биде прилагоден на повеќето автоматски системи.

Нашите сериозни работни винилни порти го прифаќаат наједноставниот хардвер достапен за портата. Хардверот е црна боја од не'рѓосувачки челик и доаѓа со гаранција за периодот. Нема многу рѓосување! Како соработник во надградбата на медицински сестри, имаме тенденција кон заеднички да носат црни поливинилни шарки кои се "мулти-прилагодливи" за вертикално и хоризонтално прилагодување и прилагодување на тензијата за самозатворање. Нашите брави се вообичаени неизвалкани брави за да одговараат на нашите неизвалкани шарки. Ако имате базен, разбудете ги нашите надградени брави, кои се клуч заклучување и одобрен од BOCA! Ако на вашиот базен му е потребна завеса на Магна или брава, тоа го добивме и покрај тоа.

Ако сакате вашата сопствена големина на портата, ќе можете да ги намалите димензиите на страницата! имаме тенденција дури и да имаат соработник во медицински сестри достапни метален елемент пост вметнете за шарка пост за вашата порта. Овој вметнат метален елемент е специјално дизајниран и изграден за да дозволи нашиот винил пост да ја поддржува портата без никакво влијание. Ова ја заменува поддршката на шарката после неодамнешниот метод за полнење со бетон и арматура.

Ограда портата Хардвер

За да поставите порта за ограда, користете го Управниот блок, а додека се информирате во блок со кој се соочува областа која треба да ја окупира оградата. еднаш поставена, вратата од оградата може механички да се соочи со играчот Светската здравствена организација ја стави, без оглед на другите огради околу неа.

Портата за ограда ќе биде поставена без разлика дали има цврст блок на пониско место или не.

Огради, огради од тули и ѕидови за ѕидање на камени ѕидови може да се поврзат со оградни порти, меѓутоа стаклените панели и железни шипки нема. Ако е поставено и не е поврзано со ништо, изгледа дека портата на оградата лебди.

Портата за ограда ќе се користи како преклоплива бариера.

За да ја отворите или затворите вратата од оградата, користете го Управувањето со предметот на користење. Откако ќе се отвори или затвори вратата од оградата, таа директно ја менува својата ориентација додека не се движи нешто во рамките на областа каде што "минува низ" - вратата за оградата не ги притискаат ентитетите средства што ги прават клиповите. еднаш отворен со рака, портата за оградата постојано се отвора отстранета од играчот.

Иако портата за ограда се чини дека е само еден блок висок, затворена ограда портата може да биде бариера еден и 0.5 блокови високо-повеќето мопови не може да испушти ограда портата, а субјектите на премиерот на оградата портата застане 0.5 блок повисок од тоа .

Отворена ограда портата е целосно не-солидна, како и отворени порти. Пове} екратни отворени оградни порти до секоја алтернатива ќе бидат претворени како да е отворена целосната област.

Непријателските банди признаваат затворени оградни порти како блок и не можат да ги видат играчите преку него, освен ако тие веќе не се откриени.

Како да инсталирате порта за ограда

Чекори:

1. Држете ја дупката за дупки во дното, одделете ги рачките и ставете настрана почва што собира копачот. направете го тоа додека не ги имате дупките 2 секој во врска со 30 "длабоко.

2.Ако се сретнуваат предмети од тула или карпа, копачот на дупки не може да го одземе, асоцијацијата на копачот на железо ќе го олесни статијата.

3.Кога отворот е близу до одредената длабочина, сферичната завршница на копачката често се навикнати да ја компактираат почвата во дупката до крајното ниво.

4.Користете го степенот за да бидете сигурни дека постот е измерен во секоја насока.

5. Пополнете го отворот со неколку инчи почва за да го носите столчето. Користете ја сферичната завршница на копачката за да ја компактирате таа почва.

6. Измешајте го бетонот во кутијата со допир малку вода. бидете сигурни дека водата се одвива подеднакво во текот на целата комбинација, меѓутоа, не дозволувајте комбинацијата да биде премногу влажна.

7.Пополнете го ставот подеднакво со бетон, додека бетонот е 3 "подолу одделение. дел од старо дрво често се навикнати да го компактираат бетонот и да ги одвлечат воздушните меури.

8.При поставување на вториот пост, користете табла и исто така ниво за да бидете сигурни дека секоја висина на постот е идентична.

9.Откако пост е ситен, користете го остатокот одборот ширина на завршена портата како изолација за да остане на правилно растојание помеѓу секоја мислења.

10.Predrill, па закачите на шарки до портата секции.

11.Predrill и поврзете ги шарките со натписите за затегнување на застојот.

12. Заштитна хардвер за заштита и пад на прачка до портата.

Ресурси:

За таква празнина како ова, изведувачот на оградата може да измисли сопствени порти за да одговара на вашата празнина.

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со дизајнот, развојот и производството на оградата профили gate.Our индустриски синџир е комплетна, со добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас