Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Пластична ограда

Пластичните огради или направени од винил или ПВЦ огради се направени од вештачки пластика употребени во огради, како винил (поливинил хлорид), полипропен, најлон, синтетичка смола (полиетилен) аса или од сосема различни рециклирани пластика. 2 или многу пластични композити може да се навикнат да ја зголемат силата и УВ стабилноста на оградата.

Овие пластични огради опфаќаат слој на челични огради со мали отвори (1 "отвори или помалку) за долната страна на оградата; Дополнително вклучува и поврзувачки преклопување од минимум половина дузина "за да се обезбеди челичната основа до дното со наредени купови од земја. Тоа е убаво за сите видови на животни и нашата омилена комплет со пластични огради. Овие куќишта се дизајнирани да ги остават животните надвор, меѓутоа немаат промена на државната моќ на соработник на целата метална ограда. тие се убави околу градината за да се избегнат зајаци, глувци и дополнителни животни (исто така наречени плацентарни бариери). тие се дополнително навикнати животни за управување.

Коментар комплет име и етикета коментари: комплет комплет (силна) вклучува CritterFence 700 пластични ограда веб, (посилни) вклучува CritterFence 800 пластична мрежа ограда и (најсилните) вклучува CritterFence 1100. Овие бројки ја гледаат силата на дробење на килограми.

Забелешка во врска со големината и должината: Броевите на 2 во рамките на името на проектот се висина и должина. на пример, осумx300 е долг 8, долг триста метри. Ако имате проект со линија на 600-нога, сакате 2 8 × 300 огради и така натаму.

Пластични огради панели

Панелите од пластични огради од хибрид мечување се тренди и без одржување, и може да бидат вградени во постоечките бетонски столбови како замена за претходните дрвени панели.

Многу повеќе од едноставно градинарска ограда, производот на Hybrid носи целосен нов изглед во вашата градина, што е само за одржување бесплатно, не може да изгниете што може да не треба да се третираат против гниење како дрвени панели, едноставно повремени миење надолу!

Овие се составени од УВ-стабилизирано органско соединение и се развиени за да се справат со суровите временски услови. Галванизирани и боени столбови и шини се дизајнирани да се спротивстават на корозија и слабеење, дури и во најтешките клими.

За разлика од дрво / дрвена ограда, Матрикс Пикет Оградата е тешка, цврста и цврста, нема да изгние, пукна, искриви, искриви, мувла, отпорни на инсекти и да исчезнат, и подобро од сите, може да Ne'er би сакал да сликам.

Пластична ограда пост

Пластично погребениот ограден столб дозволи ограбувачки панели и основи кои треба да се заглават во подарокот на жлебот на секоја страна на пост еднаш ерекција градина мечување. Се употребува на идентичен начин како ограден бетонски ограден столб за поддршка на панели за ограда од дрво сепак е помалку комплициран за да се стави како деветнаесет полесен од типичен бетонски столб.

Постот едноставно ќе биде поместување на должината. Изборот на пластични бои, а исто така и огромната форма на сосема различен панел за оградување на дрвени плочи, им овозможува на клиентите да направат сопствен ограден стил за да одговараат на нивната градина и стил.

Пост одржување е само случај на понекогаш бришење со топла сапун во вода.

Пластична градина ограда

Пластичната градинарска ограда е убава за сезонска употреба во рамките на градината или било кој простор каде што посакувате брзо и едноставно куќиште. Пластичната ограда во градината, исто така, може да се отстрани брзо и повторно да се употреби и повторно. тие се многу отпорни на временски услови, лесна тежина и едноставно да се стават. На подвижните системи не им се потребни дупки и бетонски подлоги. само фунта во метални костуми со чекан за чекан. уште еден пластичен систем за ограда за градини, наменет за трајна инсталација, треба да имаат дупки за мама во прецизни интервали за да примат претходно собрани панели. Еве што сакаш да го сфатиш да го ставиш пластичниот ограда во градината.

Како се инсталира пластична ограда?

Чекор еден стил Критериум

Голем стил на пластична градина ограда е понудено. секој има сопствена инсталација техника и спецификации. Посетете ја вашата градина нудат продавница и пробајте што им треба. креирајте белешка за спецификации за инсталација како што е најголем интервал помеѓу постови и основни потреби. Некои пластични системи за ограда за градина вклучуваат панели за ограда што се претходно фабрички изработени и мелење на лепење. се грижи да поседувате точни информации пред да ги ископате дупките. Исто така, креирајте белешка за било кој посебен хардвер како портите, чакалските плочи или аглите.

Следно, живејте на вашата граница и верификувајте ги целата снимка на материјалите за мечување што едноставно можете да ги сакате. стил најмалку една порта во вашата поставена.

Дизајн на пост растојание во согласност со спецификации на пластични градинарски огради производителот. Поделете ја вашата вкупна снимка од граничната линија според предложениот растојание на производителот за објавите, па додајте еден пост, за да ја измерите количината што едноставно сакате. коњи додадете дополнителен пост за секоја порта.

Чекор два - Поставете

Поставете ја вашата граница линија со удар во дрво удел на патот што би сакал вашата ограда. ќе бидете во можност да ги приближите кривите виктимизација кратки, прав линии сегменти. Потоа врзете ја низата од акциите до уделот.

Чекор три - Подготви нозе

Подгответе подлога како што е само од страна на производителот за длабочина, ширина, растојание, и дали е потребно или не е потребно бетон. Извадете ја дупката за отворање, ако е потребно, на вашата линија. Цврстите претходно изработени пластични панели за огради можеби ќе треба да се подложат на едноставни, нефлексибилни интервали, додека разновидноста на пластичната ограда во градината можеби нема потреба од подножја во најмала мера. разноврсна пластична мечување ќе го прескокне овој чекор.

Чекор четири - Инсталирајте ги пораките

Инсталирајте ги пораките во согласност со спецификациите на производителот. разновидни пластични огради за градинарски огради ќе бидат само удрени при вработување на чекан за бебиња на само неколку интервали. Некои системи вклучуваат база за да фунта во отцепениот пост. само фунта во рамките на база, тогаш закачите пост. оваа техника е идеална ако сакате да се ослободите од оградата за зимата, па така вратете ја на исто место во пролетта.

Чекор пет - Инсталирајте Ограда

Започнете со друштво или врата. Инсталирајте ги панелите за огради како само од страна на производителот. разноврсна пластика мечување е само украсен од мислења.

Чекор шест - крај

Инсталирајте ги портите, отсечете го хардверот, затворете го и ќе завршите!

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со дизајн, развој и производство на пластични огради профили. Нашиот индустриски синџир е комплетна, добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас