Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Пренослива ограда

Преносливата ограда има неколку намени и прави паметна и разумна резолуција на оградата на тркачки терени, спортски терени и окружни емисии. едноставно да се одржи и навистина лесно да се стави, ќе се користи винил ограда како подвижна ограда и да се изгради инстант куќишта, пешачки патеки и срдечни простори за прием, или само да го користите како бариера за контрола.

Направени од цврсти материјали, пренослива ограда е трендовски и мудро мечување кое едноставно не изгледа убаво, тоа е заеднички ужасно едноставно да се грижи. ќе ја избришете белата ограда чиста и не гниење, искривување или раскол со старост, тоа е сосема целосно отпорно на времето.

Пренослив пластичен мечување се користи за неколку функции со следните примери на некои начини на кои ќе поставите PVC пренослива ограда за паметна употреба: угостителски куќишта, корпоративни области, оградени тревни области, привремени пешачки патеки, општа бариера.

Преносни панели за огради

Преносливата безбедносна ограда може да биде врвен квалитет, подвижен систем за заштита од ограда, кој може брзо да се формира за да формира стабилно и сигурно куќиште или бариера за привремено огради.

Панелите за заштитна ограда, исто така, може да се соберат во исклучително вид на конфигурации, едноставно симнати и држејќи се. Оградата панели, хардвер и додатоци се топли повратни врати галванизиран челик, дизајниран да трае со години. Тоа е елегантен стил и уникатна подлога за заштеда на челик, која е поддржана од сите подвижни системи, обезбедува потребна стабилност за сите површини.

Овој специфичен стил нуди затворен слој дефинитивен и привлечен изглед, додека давајќи безбедност. едноставна ограда безбедност мечување е добро за сезонски градина центри; градилишта; специјални настани; контрола на толпата; итн.

Нашите безбедносни огради панели се фабрички направени од напорно подготвени жица дека е отпор заварени на секој раскрсница. еднаш во комбинација со малку решетки, користењето на стандардни рачни алатки за да се исецка е неверојатно тешко откако ќе се обиде shenanigan или кој било стил на мешање. Решетките на решетката во нашите панели за безбедносна ограда, исто така, се премногу мали за планинарите да сфатат предност.

Преносливите огради и порти не се одржуваат во текот на еден стандарден живот. создадени целосно од топло поцинкуван челик, заеднички достапни со дополнителни цврсти премази во прав.

Преносна ограда за кучиња

Преносни огради за кучиња едноставно се поставени. тие се побезбедни и многу поудобно од безжични модели. ќе ги користите затворен и надвор од вратата и дека тие можат да работат мртви додека не електрична енергија. Не е потребно тренирање. Од спротивниот аспект, тие дозволуваат само ограничено количество на површина и ако сакате добар модел, треба да очекувате извонредна конструкција!

Од сите огради за кучиња што ќе изберете помеѓу, моторите кои се движат се во најголема веројатност најважен сестран. тие ќе бидат поставени едноставно на било која локација што би сакале, додека пак заеднички ќе дозволите да го прилагодите периметарот. преносливата ограда за кучиња ќе биде цврста и разумна во исто време. Како таква, со оглед на нив може да биде мудар повик.

Како што се стремиме да се подготвиме да купиме за подвижна ограда за куче, постојат некои работи кои играат најважна улога.

Пренослив Пет Ограда

Преносни основи за огради за домашни миленици

Преносни огради за миленичиња понекогаш се произведуваат од метална или цврста пластика и може да се навикнат да го олеснат размерот што е безбеден за вашите миленици. тие едноставно ќе бидат симнати и засегнати на која било посакувана локација надвор или во рамките на домот, затоа неколку миленичиња сопствениците на куќи ги сфаќаат при рака кога се населуваат со домашни миленици, или низ обука за медиокритет.

Предности на преносни огради за домашни миленици

Трајни - Материјалите ќе бесат од трајни пластика, на дрво и метал. гледајќи на стоката и целата неколку преносливи огради се соодветни за внатрешна и надворешна употреба и се отпорни на изолација.

Безбедност - Преносливите огради го олеснуваат миленик сопствениците на куќи за подобро да ги гледаат своите домашни миленици Агенцијата на ОН може да влезе во зло. тие ќе произведуваат безбедност многу слично на дополнителна античка ограда, правејќи раб на приватност и заштита.

Достапни - Цените ќе се разликуваат во поглед на големината, но повеќето преносни огради за накит почнуваат од околу $ 60 до $ 150 гледајќи на градежниот материјал. ова може да биде поевтино отколку да се стави во трајна ограда разни.

Различни облици и големини - Преносни огради за миленичиња ќе бидат достапни на сите форми, големини и материјали. додека некои преносни огради честопати се многу мали и лесни, други честопати се доста гигантски и орнаменти. Сопствениците на кујни ќе ја прилагодат својата пренослива ограда за да одговараат на барањата на нивното домашно милениче и нивната домашна естетика, меѓутоа ultimaitely големина и материјал се најмногу фактори кои можат да влијаат врз вреднувањето на преносливата ограда.

Разновидност - Повеќето преносливи огради за домашни миленичиња често се користат внатре или на отворено и се погодени брзо.

Преносливите огради обезбедуваат погодност како резултат на тоа што понекогаш се едноставни за поставување и може да се постават на секое место. ова имплицира дека сопствениците со миленичиња во суштина не мора да замислуваат за трајна инсталација за огради за да ги обезбедат своите миленици.

Се користи за преносни огради за домашни миленици

Еве, едноставно, некои од начините на кои иновативни луѓе се користат преносни огради за миленичиња:

Пренослив Playpen - дополнителни и дополнителни миленичиња сопственици на куќи се прекрстливи огради за виктимизација за да останат око утврдени на своите миленици за време на безбеден и избраниот простор. фитинг alittle затворен простор во рамките или надвор одеднаш ќе дејствува како корисни миленичиња комплет.

Малиот Тренер - Преносни огради ќе го олеснат со медиокритет тренинг и гајба тренерски кученца. на пример, наместо да има внатрешен гајба, помали раси на кучиња, може да има квалитет на пренослива ограда која е основана внатре или надвор.

Кампување со миленичиња - домашни миленици сопственици на ОН Агенцијата на ОН претпочитаат да патуваат со своите миленици да најдат преносни огради за да бидат извонредно корисни. преносливата ограда би можела да биде убава разновидна населба со шатори или рекреативни возила, наместо да го задржите вашето домашно милениче на поводник, ќе создадете сигурно и безбедно место за вашето милениче да уживате.

Пред да се добие постојана ограда, ставите преносливи огради за миленичиња често се користат како пристоен привремен одговор до постојана ограда честопати се ставаат внатре сопствениците можат да преферираат да користат пренослива ограда за миленичиња додека се става трајна ограда.

Како да изградите пренослива ограда

Во овој, рата ние имаат тенденција да се направи случај за во и надвор од преносни електрични мечување.

Ако некогаш сте кратка резолуција за електрични огради, преносливиот систем за електрична ограда е ефикасна привремена бариера за кратко управување со животните и пасење на пасиштата. Тие се едноставни за да се соберат и употреба - и може да се надминат со електрична енергија на Галагер, батерија или соларни / батериски системи.

Главната употреба на преносни електрични мечување се:

Прекини јадење пасишта и култури

Краткорочно управување со животните

Интензивно пасење

Импромпту мечување - багери за куќишта / фуражни бали

Пренослив електричен мечување има неколку предности:

Брза и едноставна инсталација

Повторно употреблив / подвижен

Рентабилно

Практично за движење / носење

Еве ги основите што би сакале за пренослива електрична ограда:

Енергија за електрична ограда

Батерија

Систем за заземјување (заземјување)

Макари

Политапи, жица или плетенки

Преносни огради

Конектор води

Рачки за изолација

Подолу се дадени неколку едноставни постепено упатства на патот кон подигнување на преносливата ограда:

Поврзете го врвот | врвот | врвот} на лентата за да го поврзете степенот на сидро прицврстување и отидете кон спротивниот крај на проектираната граница, носете ја маската и доволни коси за завршената ограда.

Дозволете маската да се одмота додека пешачите и ставете обичај за секој обичен 15m (во зависност од парцелата, ова растојание можеби е пократко).

Кога ќе стигнете до врвот врв на ролна на целта на сидрото, пронајдете го прескокнувачот и затегнете ја жицата / лентата (не се затегнете).

Ако употребувате преносен енергијер, на пр. Gallagher B11 - поврзете го неискусниот енергибител предизвикувајќи придружен степен на заземјување, како и оксидот на енергијата до оградата и вклучете го енергиото.

Ако целта на сидрото има електрична мрежа во близина на тоа, поврзете ја моќноста со преносливата ограда која користи G63400-оловен приклучок.

Неопходно е да се одлучи за правилен енергизатор кој прави доволно моќ за вашите потреби за мечување. основната и најочигледната алтернатива е главната моќност ако е таму, но вид на енергијер кој најдобро се вклопува во вашата ограда зависи од следните фактори;

Достапноста на електричната мрежа обезбедува

Износот на оградата што треба да се надгради

Тип на акции што треба да се затвори

Доколку има прекин на вегетацијата зафатена заедно со преносливата ограда, исто така, може да се изгуби некоја сила од оградата, со што би можело да биде потребна и многу моќна енергија. прашајте го вашиот матичен дилер во врска со изборот на најважен соодветен energizer за вашата фарма.

Преносни енергетски уреди обично се управувани од дванаесет V реверзибилна батерија или девет-вилушка Leclanche батерија за еднократна употреба. Гајдаџиите како Галагер B11 се дизајнирани за системи со еден ролна и може да управуваат со половина дизел батерии со големина "D" или дванаесет V реверзибилна батерија. Батериите може да бидат надополнети по потреба сметајќи на димензиите на енергијата, способноста на батеријата и количината на употреба. Преносливиот S16 energizer обезбедува безжична работа со автоматско полнење со автоматско полнење на батеријата и е во право за пасење на пасење.

Откако ќе го избравте соодветниот енергијер за да го напојувате оградата, можеби ќе треба да се одлучите за лента, жица или плетенка, бидејќи оградата е "жица". Користете Gallagher Poly или Turbo стока (наместо висока затегнувачка галванизирана жица) на преносливите електрични огради, како резултат на тоа што се лесни, видливи и јасни за да ветер на ролна.

Лентата најчесто се користи секаде каде што видливоста е многу важна. Со галагер турбо и се разликуваат ние сме подготвени за нашите информации на психолошки науки со повторување на предупредувачки знак на природата: Stripes. потврдена за да биде попрактична во одвраќање на акции. (Забелешка: Лентата не е предложена во подрачја кои се изложени на ужасно робустен ветар.Поливера / турбо жица е пожелно каде и ветерот или неповолните климатски услови ќе "работат" снимка за влошување! Плетенка може да биде ткаен производ дизајниран за да не се "заглави" или рана.)

Преносни огради за кучиња при кампување

Кучињата се љубопитни суштества и во дивината, тие ќе се обидат да истражуваат и да пробаат нови и фасцинантни работи. За жал, ова е најчеста причина зошто толку многу кучиња талкаат далеку додека живеат со нивните сопственици! за да се спречи тоа и да се брани вашето домашно милениче, носете пренослива ограда за миленичиња. Потребно е помалку време да се намести од вашиот шатор, но тоа ќе го задржи вашето куче безбедно од добивање на изгубени и чувајте го дивиот животно од него, едноставно само ако тој е огромен куче! Преносни огради за кучиња се идеален одговор за кампување; тие се лесни, затоа носењето нема да биде проблем.

Бидејќи имаме тенденција да се насочени кон преносни огради, јасно е дека товарот е важен. Но, ако сте во посета користите ограда во вашиот двор за неколку од споменатите околности, товарот е дека вториот најзначаен проблем. Во секоја нешта, скалата е главното прашање кое треба да се размисли. Се разбира, треба да се мисли на обемот на вашето куче, но и за мали кучиња, преголемата пренослива ограда е идеална. Во директни зборови, поголемо куче, поголема ограда треба да биде.

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со проектирање, развој и производство на преносни огради профили. Нашиот индустриски синџир е целосна, со добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас