Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Ограда за приватност

Квалитетната ограда за приватност ќе го реконструира вашиот двор во продолжен простор надвор од просторот за живеење.

Многу луѓе поставуваат ограда за приватност за да го обезбедат својот имот и сортираат несакани глетки и звуци од блиски соседи или сообраќај. Оградата за приватност, исто така, може да биде совршена алтернатива ако живеете за време на густо географски регион, во близина на зафатен пат / автопат или во близина на бизниси и индустриски центри. Плус, ако поседувате бања за капење, уживајте во сончањето во вашиот двор или имате када од надвор, ќе уживате во изолираноста што ја обезбедуваат приватните огради.

Инсталирањето на приватно оградување околу палуба или област ќе произведува многу интимни куќи за мирен и пренасочување. Огради за приватност заедно обезбедуваат дополнителни предности како што се безбедноста на имотот, помножената вредност на имотот и безбедноста за младите и миленичињата.

Дизајн за ограда за приватност

Огради за приватност се достапни за ширење на дизајни почнувајќи од обичен до раскошен. врвот и материјали за секоја ограда за приватност, исто така, се прилагодливи, што значи дека ќе бидете во можност да ја реализирате правилната ограда за вашиот имот.

Огради за приватност најчесто се фабрикувани од дрво, меѓутоа имаме тенденција дополнително да обезбедиме заштитни огради за винил и синџир. секој ефикасно обезбедува ниво на приватност и безбедност. Доколку сакате дополнителни податоци во врска со тоа која ограда за приватност е најдобра за вашиот имот, слободно контактирајте со САД за бесплатна проценка.

Сите Long fencing за приватност се прилагодени според вашите спецификации и доаѓа со залог на 1 за цела година.

Откако ќе го избравте врвот, вашата следна мисла треба да биде она што приватноста што се обидувате да ја најдете. дали некој има потреба од солиден материјал за целосна приватност или нешто друго дополнително транспарентно?

Има толку многу стилови за да се одлучува од, заедно со непроѕирни од највисокиот долу до долната страна или ребрата, што може да обезбеди некоја видливост, додека дозволува лесно да се врати.

Ако се обидувате да најдете ограда која може да обезбеди многу убав изглед кој е украсен, настојувајте да додадете гранка на решетката на највисоката ограда. тоа ќе додадете прекрасни малку во вашиот двор додека сеуште обезбедување на приватноста што сакате.

Уште еден убав план е изградба на стил на сенка кутија, дополнително познат како "добар сосед" ограда, ќе се применуваат колци на двете страни на оградата шини.

Ограда од сенка има површини помеѓу пикетите за да дозволи воздух и лесна тежина да се сретнат, додека пак на спротивниот аспект, пикетите можат да се решат со пречки кои ги мешаат читаните.

Постојат бескрајни стилови за да се појави за да се провери што ќе функционира најдобро за вашата ограда за приватност во дворот, оградата за приватност на вашата тераса, или вашата приватна ограда. Некои стилови ја отелотворуваат античката приватност, строгоста на приватноста или оградата.

Трошоци за ограничување на приватноста

Откако ќе одберете кои материјали сакате да ги користите, висината и изгледот на вашата ограда за приватност, време е да се купи околу најефективната вредност за вашите материјали или ако сакате да изнајмите некој кој ќе ја изврши инсталацијата за вас.

Без разлика кој избор најдобро функционира за вас, бидете сигурни дека одлучувате за материјали и стилови кои може да траат подолго време! Овие концепти ќе ви обезбедат многу за да размислите откако ќе ја изберете оградата за приватност која ќе изгледа убаво како вашата ограда за приватност во дворот, вашата ограда за приватност или оградата за приватност на палубата!

Нашиот претставник може да ви понуди со неколку опции за да одлучува дали да се поврзете со различните дизајни и височини на оградата на приватност. тие ќе ги земат во предвид окружните и градските кодови и ограничувањата на здружението на сопствениците на куќи.

Нашите огради за приватност се третираат за да се спротивстави на штетите од вода и грешки. правилното одржување ќе осигура дека изгледот на оградата е разумен и останува цврсти години откако ќе се става. Ќе можеш да ја одбраниш својата ограда со тоа што ќе го чуваш чисти од нечистотија, понекогаш користејќи ја машината за миење.

Огради од винил и синџир би сакале многу малку да не се одржува во било кој поглед. можеби еднаш годишно ќе ги испрскате со црево или ќе ги избришете со сунѓер.

Панели за ограда за приватност

Долготрајно и ниско ниво на одржување

Другите материјали за заштита на приватноста, како што се дрво и винил, може да изгледаат помалку вредни, но како резултат на тоа им е потребен краток рок на траење, им треба големо одржување и повремено мора да се заменат. формираните бетонски ѕидови за ограда не подлегнуваат на болките на времето како што прават алтернативните материјали за ограда, така што им треба помалку одржување и изглед кој е убав за неколку генерации да се вратат.

Бетонска понуда за зачинета затворена изолација и молчење

Панелите за ограда за приватност нудат поголемо ниво на изолација и заштита од нормалните системи за огради. додека висината на оградата на ѕидот може да биде основен критериум за огради за приватност на оградата, луѓето кои формираат бетонски ѕидни ѕидови ги ценат поврзаните предности.

Бетонски оградни ѕидови

Префабрикувани бетонски огради не даваат само физичка осаменост и изолација, меѓутоа тие обезбедуваат безбедност од натрапници, моторизирани возила и намалување на бучавата од спротивниот аспект на ѕидот.

Декоративни текстури, прекрасни ѕидови

Кога landscapers се обидуваат да најдат концепти за оградата на приватност за неговите или нејзините купувачи и да добијат дизајни, стилови и текстури кои го надополнуваат опфатениот простор.

Панели за ограда за приватност

Приватност Панели за ограда Секции се вертикално фалсификувани, за да се потврди дека има прекрасен камен од природен изглед, тула или блок текстура на двете страни на ѕидот, со што се прави убаво читање од секој агол.

Големина работи: висина, должина и димензија

Приватните огради често се направени од фабрики и се вградуваат во висина до дванаесет метри, со повисоки висини достапни за поставување.

Секој Combo-Cast ™ панел

Секоја Combo-Cast ™ панел е долга петнаесет метри, а панелите се дел од долгите патеки, бидејќи на оние кои се во можност да ги набљудуваат очите се обесхрабрени од гледање на вградените области.

Рефлексивен звук ѕид шум бариера панел

Панелите за огради се дебели од минимум од 5. И бидејќи бетонот може да биде густ материјал, тој делува како рефлектирачка бариера за бучава на звучниот ѕид, минимизирање на пенетрацијата на звукот низ ѕидот, одржување на приватноста од двете страни.

Безбедносни карактеристики и понатамошна заштита

Понекогаш приватност не е доволна, и потребно е дополнително ниво на безбедност.

Опции за инструменти за интегрална безбедност Ограда

Панелите за приватност Ограда едноставно ги интегрираат безбедносните оградувачки инструментациски опции како камери, осветлување за огради или жилет за жица, обезбедување на дополнителен живот на изолација.

Како да изградите ограда за приватност

Ако сакате да седнете и да лежите во вашиот двор и да почувствувате некоја приватност и сигурност, што би сакале да биде висока ограда. едноставно следете ги овие упатства и ќе изградите ограда за приватност околу вашиот двор.

Еве што ќе имате за еден дел од 8-стапалото на високата ограда на 8-нога:

1. 2 12-метри (3.7-метар) 6-by-6-инчи мислења (Вие единствено би сакале еден дополнителен пост за секој дополнителен дел.)

2. 3 8-метри (2.4-метар) 2-by-4-инчни плочи

3. Четиринаесет 8-метри (2.4-метар) 1-by-8-инчни плочи

4. Чакал

5. Конзерванс за дрво

6. Галванизирани нокти

7. Боја или дамка

Еве што да правиме:

Постојат правила во врска со тоа каде и начинот на кој можат да бидат високи огради, од што ќе се состават и со кој метод ќе се соочат.

Одлучете каде и да ја направите вашата ограда. Искажете секаде каде што оградата може да оди. Мислењата мора да бидат од осум стапки (2.4 метри), освен. тие треба да бидат поделени подеднакво на идентична рамнина.

Откопајте осум на 10-инчен (20 до 25-сантиметар) дупка со дијаметар за секој пост. Дупките мора да бидат најмалку третини длабоки, бидејќи вкупната должина на постот. За нашата ограда 8-foot (2.4-метар), сакаме дупка која е длабока 3-метри (91.4-сантиметри) и стапка на 12-стапка (3.7 meter).

Однесувајте се кон долната страна на вашите мислења со конзерванс за да не гниеат. поставете малку чакал на долната страна на дупките и вметнете ги натписите. Пополнете го преостанатиот простор околу столбовите со дополнителен чакал.

Поврзете ги вашите мислења со 3 подеднакво поставени шини 2-by-4. Поставете една шина од три до шест инчи (7.5 до петнаесет сантиметри) од дното, еден низ центарот и еден на највисоко. тие ќе ја задржат својата ограда директно и сигурно.

Користете 1-by-8 плочи за да ја скриете оградата. започнете на еден пост и шајбни една веднаш до спротивната страна на секој од шините.

Наслика или дамка вашата завршна ограда за да го заштити од времето.

Jovyea е професионален кинески производител (фабрика / веледрогерија / добавувачи), кој се занимава со дизајн, развој и производство на профили за оградата на приватност. Нашиот индустриски синџир е комплетен, добар квалитет, добра цена. Сите наши производи се усогласени со строгите меѓународни стандарди за квалитет, нашите производи биле мнозинство на купувачи едногласно признати.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас