Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели

Име на производ:Новиот стилски фабрика директно обезбедува Еко пријателска евтина винилна ограда од решетката
Боја:Бела / Тан / бадем / сива
Тема:Сосед-пријателски дизајн популарен за споделени линии / одбор-на-табла стил обезбедува естетски жалба / Заштита на приватноста и безбедноста
Погодно место:Коњ бањи, патот, земјоделско земјиште
големина:Прилагодете ја големината е достапна
Сертификатот: УВ и UL94 сертификат
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

  • Опис на производот

  • Цртеж со стандардна големина

  • Цртеж

Дали продолжувате да се вознемирувате дека коњот може да избега?
По ставање во PVC ограда, вие не мора да се грижите во врска со тоа.
Нашата големина на ограда е за врв на коњот.
Дополнително има паметен резултат на заштита на коњи, не се секирај дека коњите се сечат.

Опис на оваа тен или бел винил коњ ограда / Ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда панели за ограда панели Следниве се однесува на тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели поврзани Опис, се надевам дека ќе им помогне ви повисоко доживува тен или бело винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели.

На повисоко од тоа е дека Опис за тен или бело винил коњ ограда / А ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели. Ако сакате да се разбере многу од кои се однесуваат на PVC ограда бои, ПВЦ ограда портата, итн, ќе ни се јавите.

Параметар на оваа тен или бел винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели
Следниве се однесува на тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели поврзани Опис, Се надевам дека ќе ви помогне повисоко се согледа тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ огради панели.

На повисоко од тоа е дека Опис за тен или бело винил коњ ограда / А ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели. Ако сакате да се разбере многу од кои се однесуваат на PVC ограда бои, ПВЦ ограда портата, итн, ќе ни се јавите.

Сликата на оваа тен или бел винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели

Следниве се однесува на тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели поврзани Слика, се надевам да ви помогнеме повисоко гледаат тен или бела винил коњ ограда / Ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ огради панели.

Ако сакате да се разбере тенко или бело винил коњ ограда / ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели, многу поврзани производи на сликата, како [* fr1] ограда панел, и PVC ограда бои ... итн, вие Ќе ве контактираме директно. ние сме во можност да ви понудиме со многу тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костим за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели, поврзани информации, или ПВЦ ограда портата, или надворешна ограда панели ... информации испратени на вашиот e-mail .

нашата фабрикана оваа тен или бел винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели

Нашата фабрика за производство има многу експертиза во производството тен или бел винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели, а ние сме во состојба да понудат повеќе варијанти поврзани производ, како оградата винил базен, половина ограда панел, ПВЦ ограда бои, ПВЦ ограда портата, отворено ограда панели, итн. Ако сакате да разберете многу детали во врска со овие, Добредојдовте да контактирате со нас!

Со нетрпение очекуваме да вашето барање за овој тен или бело винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели.

Ова е преглед на тен или бел винил коњска ограда / ограда за костум за вашите животни.

Опис

2 железнички ПВЦ хоби ограда. Добра ограда за коњ. Голема големина: 0.914mH * 2.44mW.

Предности

Зошто многу и многу луѓе се одлучат за ПВЦ ограда?

Многу коњски раси се ужасно големи билет, затоа пристојно оградата е многу неопходна за неколку оние кои ги сакаат коњите. PVC оградата не само што го спречува избегнувањето на коњот, но дополнително има и паметен заштитник на коњот, создавајќи го коњот груб за да се намали.

Како да инсталирам?

https://www.youtube.com/watch?v=_ZIq4r1T5_0

Зошто вбризгуваме цемент во колоната?

Бидејќи тоа може да ја зголеми стабилноста на оградата.

нашите услуги на овој тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели

Имаме процес на стандардизација во производството тен или бели винил коњ ограда / Ограда за костум за вашите животни ПВЦ ограда ПВЦ ограда панели, и обезбедување квалитет на нашиот производ. Имаме професионален тим за предпродажба, тие можат да одговорат на секое прашање, кое се однесува на оградата на винил базен, половина од оградата панел, бои за PVC ограда, портата за ограда од PVC, отворени огради панели, итн. -подготовка на тим за продажба, кои обезбедуваат попродажна услуга и заштита за нашите клиенти.

Опис на производот

Опис на производот

Профили компоненти

Ограда за објект (JFC1)Должина (mm /) Количина за 1 сетЗабелешка
Пост (127 * 127mm)15241
Железнички (38.1 * 139.7mm) 23882 засекување
Надворешен рамно капаче/1

Цртеж со стандардна големина

Цртеж со стандардна големина

Должина на J01: 1524 x 1pcs

Должина на J11: 2388 x 2pcs

Цртеж

Должина на J01: 1524 x 1pcs

Должина на J11: 2388 x 2pcs

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас