Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

Што сакам Сите знаат за чистење на огради.

Чистење на оградата Не само што е едноставно да се стави во винил огради, меѓутоа тие се заеднички ужасни за миење и да се уверите. слично на сите огради, винилот станува валкан и сака да биде исчистен и да се грижи за да остане обидувајќи се спектакуларен цела година. Градинарско црево - ова е најверојатно најдоброто и најбрзо благодарение на грижата за вашата винилна ограда и може да се направи ...
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

Чистење на оградата

Не само тоа е тоа едноставно да се стави во винил огради, сепак тие се conjointly ужасно јасна за миење и бидете сигурни на. слично на сите огради, винилот станува валкан и сака да биде исчистен и да се грижи за да остане обидувајќи се спектакуларен цела година. Градинарско црево - ова е најверојатно најдоброто и најбрзо благодарение на грижата за вашата винилна ограда и може да се направи најмалку еднаш месечно грубо. отстранување на вашата ограда им помага на чиста површина нечистотија и го чува од добивање се лачи со нечистотија во текот на неколку месеци или години.
Мека прочистувач и едноставно неискусен - Мекиот пилинг и едноставно неискусни се специјално развиени решенија за чистење на нечистотијата и нечистотијата на винил. можеби ќе сакате да ја користите резолуцијата за чистење со материјал што следи или мека четка за да не го гребете винилот.
Чист магија имплементира - Магијата Бришачот може да биде безбедно и едноставно благодарение на елиминирање на повеќе трајни нечистотија дамки. Се што би сакале да го направите е да го потиснете спроведувањето и тоа е тоа.
Перење на енергија - Ако вашата винил ограда не е чистена за неколку временски периоди, влијанието може да биде едноставно фактор што би сакале. Притисокот од водата ќе ги одземе сите дамки и може да биде многу поефикасен од хостелот
Ако имате обоена винилна ограда или друга боја освен бела, потврдете да ги скенирате етикетите на овие раствори за чистење, за да не ја обезбојат вашата ограда.
Винил мечување е апсолутно да се валкани, нема околу тоа. Додека го задржуваш секој месец и го обезбедува брзото отстранување или чистење, винилната ограда постојано може да се обидува поинаку.

Како винилната ограда ќе се спречи во топло време? сепак, дали винилната ограда застанува во ладно време? дали винилната ограда ќе исчезне? колку долго винилната ограда може да трае? но дали винилната ограда се одржува во области со чести силни ветрови? но дали винилната ограда се одржува во областите со значителни врнежи или снег? но дали винилната ограда врши во крајбрежните клими?

Како се произведувала стоката?

На пример, што е дебелината на ѕидот на вашиот производ и што прилично заштитено со ултравиолетово зрачење беше применето на капачето? многу корпорации на пазарот место профит во голема мера од претпоставка на клиентот дека секој еден винил ограда е фабрички направени идентични. Тие ги испуштаат деталните детали и кажуваат соодветни работи и обезбедуваат лажно чувство на сигурност преку проневера за промовирање и високи трошоци. Ако е поскапо, тоа треба да биде разумно во ред? Па не постојано.

Ако не ја направите вашата анализа, може да ја платите "најдобрата" (највисока) вредност и да добиете "добар" производ или можеби полошо една работа опасна, која несомнено нема да трае. На секој пазар, кога станува збор за производот, постојано постои чесен, подобар и најсоодветен избор. Гледам метод премногу типично во рамките на винилната ограда деловни корисници плаќаат за најефикасен и добивање, но разумно. Ако ги следите овие совети повисоки отколку што ќе ви помогне да ја избегнете оваа состојба. Винил оградата може да биде фантастичен производ и може да додадете цена за вашиот дом и имот. Дали вашата анализа покренува многу прашања, тоа е цената која плаќа многу ако е потребно? Плаќајќи се малку повеќе и правете го целото твое истражување, исто така може да биде разликата помеѓу оградата која ќе трае неколку години да се врати и ограда која нема да трае подолго од една година или 2.

Безбедносна ограда

Кога станува збор за избор на еден вид ограда, има размножување на материјали за размислување, заедно со дрво, железо, синџир врска, et al од ваков вид. Винил, сепак, стана еден во сите водечки материјали за оградување. Ниска вредност, едноставна за да се грижи, и доаѓа во многу голем избор на бои.

Ниско одржување: винилната ограда треба многу малку за да нема одржување. нема потреба за препечатување, а термитите и алтернативните штетници нема да ја користат оградата како светилиште. Во повеќето нешта, брзо миење со сапун и вода еднаш секој алтернативен месец може да ја задржи вашата ограда обилно остри како и секогаш.
Нетоксичен и може да се рециклира: Винилот може да биде нетоксичен материјал и не се третира со хемикалии кога е фабрички изработен и ќе се рециклира кога тоа не е потребно.
Економичен: во споредба со железо и дрво мечување, винил понекогаш е помалку скап. ова често е многу точно кога ќе помислите дека можеби немате поврзана вредност за одржување на рефлексирање / обновување на винилната ограда благодарение на 'рѓа или оштетување на инсекти.


Екстремни временски услови: кога ќе се вклучат екстремните временски услови, винилната ограда може да ја исполни. Висока надморска височина? Екстремно ладно време? Непријателска клима со суви магии и високи температури? Влажност? дрва како клима? Не е проблем. тоа е заеднички убаво за крајбрежните области кои го прават осакатување на железо и дрво. Винил нема да рѓа или гние и ќе го одржува својот интегритет. H2O изложувачот нема да предизвика дефект во материјалот или да предизвика гнили.
Лесна инсталација: Винилските огради се специјално дизајнирани за лесна инсталација. Вие не треба да бидете квалификувани да ја ставите во вашата ограда. Откако поставките ќе бидат поставени, влечете ги и осигурајте ги хоризонталните шини, а потоа обезбедете ги вертикалните пикери во слотовите. едноставно и едноставно!
Разновидни бои: Постојат само толку многу бои што ќе можете да ги изберете кога ќе вклучат дрво и железно оградување, но кога ќе одберете винил, имате несоодветност на бои за да одлучувате од тоа што најмногу ви одговара , вкусови и / или цвеќе на куќата.

Раб од винилна ограда

винил огради во крајбрежните клими Најголемите недостатоци со кои се соочуваат огради во крајбрежните клими е дека крајбрежната клима. многу сопственици ја подигнуваат Америка, меѓутоа, винилот се споредува со многу древни огради, надевајќи се дека ќе го зголеми животниот век на својата нова ограда на подалеку од онаа на оградата што ја заменуваат. ние сме среќни да ги информираме дека штетата и раскинувањето на климата предизвикува нивно дрво, челик и робустни огради нема влијание врз нашата супериорна винилна ограда.

Убавината на океанот има свои рабови, но времето и затоа читањето ќе се расипе и ќе биде расипано од надворешен производ, како што е оградата. Салатот или солената вода се превезува на ветре и се префрла на крај од брегот и не може многу да се избегнува со никакви огради во просторот. Оградените огради ја апсорбираат солената вода, нанесувајќи оток, изгние и распаѓање. типично овие огради се колапсираат и стануваат обраснати од бриофит и алтернативна вегетација.

Металните огради, без оглед дали се робустни или поцинкувани, обложени, празни или насликани, саламурата ќе предизвика металот да 'рѓосува и да падне настрана. Винилските огради нема да' рѓосаат, кородираат, распаѓаат, ќе се раздробуваат, ќе се скршат, ќе се скршат. Винилот останува стабилен, чист и исклучителен, година кога е минатата година.

Дождот, како саламура, ќе предизвика многу проблеми. дрвените огради бараат понатамошна заштита на секои шест месеци или на минимум од секоја година, за да се пренесат до постојана потреба од паѓање на дожд. На крајот, дрвените огради можат да подлегнат на дождот и да почнат да отекуваат, искривуваат, пукаат и распаѓаат. Тоа ќе потрае неколку години за врвот да се врати, но методот започнува на денот кога се става вашата ограда во дрво, и затоа оградата станува грда, изнемоштена, кршлива и непристапна долго пред тоа целосно да не успее.

Челик и робустен реагираат на дождот со истиот метод што реагираат на саламура, кородираат и имаат потреба од високи цени за одржување на напредокот за да останат примамливи и намерни. Винил, на спротивната страна, ќе се појави на значителни врнежи, а не корозија, 'рѓосување, пукање или пилинг. може да не треба да ја третирате вашата винилна ограда за да ја чувате од неповолни климатски услови, тоа е убава убавина што ќе ја надмине вашата неодамнешна метална или дрвна ограда.

Топлина е дека тајната состојка која ќе биде дополнителна на дожд или саламура за да предизвика најмногу штета на дрво и метални огради. Греењето на дожд или прелеаното дрво од сапун е она што предизвикува оток, изобличување и крајно пукање. Тоа создава слабости кои на крајот ќе ги уништат дрвените огради.

Челикот и Fe, на спротивната страна, стануваат недопирливи во висока пролетна и летна топлина. Повторно, мешавината на дожд или саламура и топлина предизвикуваат зголемена корозија и ерозија. Испарувањето ја забрзува хемиската реакција и го прави целосниот начин на спортување на вашата ограда побрзо и многу драматично.
Ние гарантираме дека ако ја основате нашата винилна ограда во вашиот двор, можеби нема да имате нешто да се грижите од вашата крајбрежна топлина, саламура или дожд.

Винилна ограда дебелина

Најдоцна промовира трик во винил мечување да го продаде оградата е да tout сепак дебели ограда е во споредба со различни. Најчесто ме прашуваат колку е дебела вашата винилска ограда, како да е последниот збор кој одлучува за прашањето на таа компанија за ограда која индивидуата може да ја купи од својата ограда. неодамна најдов многу и повеќе корпорации создавајќи тврдења дека нивната ограда е дека најгустата и начинот на кој конкуренцијата не е толку дебела и затоа инфериорна.

Она што повеќето компании не успеваат да дебатираат е дека еден од сите најважни фактори за тоа дали оградата може да изгледа разумно со години да се врати е навистина најтенок дел од оградата. Технологиите на денеска дозволуваат винилна ограда да се ко-екструдира, што сугерира дека ако го испитате врвот на оградата за винил или оградата, може да видите сосема различни слоеви од 2. Надворешниот слој или горниот слој (ужасно слаб слој) е она што ги содржи хемикалиите кои со години ја одржуваат оградата со години да се вратат. Внатрешниот слој (дебелиот дел) е дополнително неопходен затоа што содржи отпорници за удар и алтернативна долговечност хемикалија. Хемикалиите на надворешниот слој се ужасно високи цени, а производот што е моно екструдиран и дебел веројатно ќе поседува помалку од оние добри хемикалии доколку екструдер се обидува да има чесна вредност. така што во суштина не е дебел производ на винилна ограда, но какви хемикалии се комбинираат во стоката, и каде. Методот на истиснување е технички и има потреба од постојано почитување за да се создаде сигурно дека соодветните хемикалии се на вистинското место, во рамките на вистинските износи. Сето тоа е во врска со внатрешната контрола. Секој ќе фрли некое соединение на органски соединенија во многу екструдер и ќе излезе од винил, но сепак може да трае? Имам обиколени многу екструдерски објекти и се шокирани од варијациите во процесите на внатрешна контрола што ги следеше секоја од тие компании. Некои изгледаат едноставно да ја стартуваат стоката и да ја прикријат. Други плаќаат многу време и енергија за почитување на стандардот на стоката и тестирање за влијание, боја и долговечност.

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас