Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

2 железнички винил коњска ограда / Како можете да ги задржите вашите животни да не трчаат на фарма?

Име на производ:Најнови Дизајн Супериорен квалитет Евтин Коњ Ограда панели
Боја:Бела / Тан / бадем / сива
Тема:Сосед-пријателски дизајн популарен за споделени линии / одбор-на-табла стил обезбедува естетски жалба / Заштита на приватноста и безбедноста
Погодно место:Коњ бањи, патот, земјоделско земјиште
големина:Прилагодете ја големината е достапна
Сертификатот: УВ и UL94 сертификат
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

  • Опис на производот

  • Цртеж со стандардна големина

  • Цртеж

За големите животни, каква коњска ограда треба да избереме?
2 железнички ПВЦ ограда? 3 железнички ограда? Или четири железнички ограда?
Најдобриот избор е 2 железничката ограда.
Бидејќи секој јаз меѓу пресеците на 2 и растојанието на вкрстувањето од дното се разумни за гигантските животни.

Опис

Ова е 2 железничката коњска ограда. Стандардната шина е 139.7 * 38.1mm, стандардната ширина е 2.44mm, стандардната висина е 0.914mm на врвот на дното. ние обично се обидуваме да го изберете капакот за внатрешна крпа бидејќи капачето.

Предности

Ако одлучите за нашата коњска ограда 2 rail pvc, нема да се грижите во врска со вашите животни да избегаат и да се повредите. Бидејќи нашата ограда може да ги спречи вашите животни да избегаат од фармата и да бидат безбедни.

Производот Покаже

Како да инсталирам?

https://www.youtube.com/watch?v=_ZIq4r1T5_0

Зошто вбризгуваме цемент во колоната?

Бидејќи тоа може да ја зголеми стабилноста на оградата.

Опис на производот

Опис на производот

Профили компоненти

Ограда за објект (JFC1)Должина (mm /) Количина за 1 сетЗабелешка
Пост (127 * 127mm)15241
Железнички (38.1 * 139.7mm) 23882 засекување
Надворешен рамно капаче/1

Цртеж со стандардна големина

Цртеж со стандардна големина

Должина на J01: 1524 x 1pcs

Должина на J11: 2388 x 2pcs

Цртеж

Должина на J01: 1524 x 1pcs

Должина на J11: 2388 x 2pcs

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас