Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

4 железнички коњ винил ограда / Како да инсталирате?

Име на производ:Фабрика за снабдување Атрактивна цена ПВЦ материјали Користат приватност Ограда
Боја:Бела / Тан / бадем / сива
големина: Прилагодете ја големината е достапна
Тема:Сосед-пријателски дизајн популарен за споделени линии / одбор-на-табла стил обезбедува естетски жалба / Заштита на приватноста и безбедноста
Сертификатот:УВ и UL94 сертификат
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

  • Опис на производот

  • Цртеж со стандардна големина

  • Цртеж

Се верува дека ставањето на стока е проблематично за неколку луѓе, но нашата оградата со четири ленти е многу лесно да се стави.
Додека вие ригорозно ги гледате нашите упатства за инсталација и видеа,
ние веруваме дека | едноставно} едноставно може да ја инсталирате оградата.

Опис

Ова е четири оградата за железнички ранч. Стандардната шина е 139.7 * 38.1mm, стандардната димензија е 2.438mm, стандардната висина е 1.371mm на врвот на дното. Капакот е дека иницијалната алтернатива за постот и европската капа и готската капа, исто така, се. Ова е прифатлива ограда за помали животни, како овци, кози или кучиња.

Предности

Коњски огради се најдобри за да се споредат со алтернативни огради. Прво, само треба да се користат алатки за да се ископа дното 762 милиметар од дното, потоа ставете ја колоната во ископувачката дупка и поправете ја со цемент. Бидејќи ова може да биде четири огради, само четири барови се ставаат помеѓу 2 соседните колони. Конечно, ставете капата на колоната.Како што е, Нова европска нација капа или алтернативни капи.

Производот Покаже

Како да инсталирам?

https://www.youtube.com/watch?v=RYVZ41I17XA

Зошто вбризгуваме цемент во колоната?

Бидејќи тоа може да ја зголеми стабилноста на оградата.

Опис на производот

Опис на производот

Профили компоненти

Ограда за објект (JFC3)Должина (mm /) Количина за 1 сетЗабелешка
Пост (127 * 127mm)21331
Железнички (38.1 * 139.7mm) 23874 засекување
Надворешен рамно капаче/1

Цртеж со стандардна големина

Цртеж со стандардна големина

Должина на J01: 2133 x 1pcs

Должина на J11: 2387 x 4pcs

Цртеж

Должина на J01: 2133 x 1pcs

Должина на J11: 2387 x 4pcs

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас