Webcome на Жеџијанг Jovyea Пластични Саладин.

+-86 18257261120 sales@bestpvcfence.com

4 шини бел PVC коњ Ограда / за кое животно е погодно?

Име на производ:Фабрика за снабдување Атрактивна цена ПВЦ материјали Користат приватност Ограда
Боја:Бела / Тан / бадем / сива
големина: Прилагодете ја големината е достапна
Тема:Сосед-пријателски дизајн популарен за споделени линии / одбор-на-табла стил обезбедува естетски жалба / Заштита на приватноста и безбедноста
Сертификатот: УВ и UL94 сертификат
ПРАШАЈ ПОТПИРАЈ

Можете да направите пребарување за овој производ.
Вашиот e-mail нема да биде обелоденет.

  • ДЕТАЛИ НА ПРОИЗВОДОТ

  • Опис на производот

  • Цртеж со стандардна големина

  • Цртеж

Ова е четири железнички бел ПВЦ коњска ограда.
Неговата големина е 1.371mH * 2.438mW, растојанието помеѓу шините е 165mm.
Висината на најтешката лента од дното е 266mm.
Така што е погодно за неколку мали животни.

Опис

Ова е четири оградата. Стандардната шина е 139.7 * 38.1mm, стандардната ширина е 2.438mm, стандардната висина е 1.371mm на врвот на дното. Капакот е дека 1st алтернативата за постот и европската капа и готска капа, исто така, се. Во принцип, ние ќе го избереме географското подрачје Cap.

Предности

Железничката ограда 4 е соодветна за помалите животни, како што се кучињата, овците, а потоа и натаму.

Четири-железнички мечување содржи потесен јаз помеѓу секоја шина, што значи дека има помалку куќа за соработник во медицински сестри да се стреми кон бегство. крајната шина е дополнително поблиску до дното отколку со 3 железничко мечување, што може да биде корисно со содржини помали животни, заедно со миленичиња.

Производот Покаже

Како да инсталирам?

https://www.youtube.com/watch?v=RYVZ41I17XA

Зошто вбризгуваме цемент во колоната?

Бидејќи тоа може да ја зголеми стабилноста на оградата.

Опис на производот

Опис на производот

Профили компоненти

Ограда за објект (JFC3)Должина (mm /) Количина за 1 сетЗабелешка
Пост (127 * 127mm)21331
Железнички (38.1 * 139.7mm) 23874 засекување
Надворешен рамно капаче/1

Цртеж со стандардна големина

Цртеж со стандардна големина

Должина на J01: 2133 x 1pcs

Должина на J11: 2387 x 4pcs

Цртеж

Должина на J01: 2133 x 1pcs

Должина на J11: 2387 x 4pcs

Пребарување

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
Email мене

Пошта за нас