Webcome mun Zhejiang Jovyea Plastik Co.Ltd.

+ 86-18257261120 sales@bestpvcfence.com

produk

Tentang Kami

Tentang Kami

Wilujeng sumping di Zhejiang Jovyea Plastik Co.Ltd, didieu maneh bisa meuli rupa PVC pager, PVC decking, PVC témbok cladding jsb, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng layanan pangalusna. Mun anjeun anu kontraktor, hiji operator proyék, hiji parusahaan real estate atawa meuli pribadi, Anjeun bisa jadi kudu boga program Operasi proyék komprehensif pikeun nyugemakeun sasuai ka nu Anjeun séjén bari purchasing produk urang. Anjeun ngan perlu nulis email ka sales@bestpvcfence.com atanapi nelepon kami langsung ka 05722269152 konsultasi. The jualan profésional sarta pagawe teknis baris nyadiakeun bongbolongan pangalusna dumasar kana proyek Anjeun.

Jovyea mangrupakeun produsén profésional anu museur dina desain, ngembangkeun jeung produksi propil pager PVC. Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional ketat tur greatly ngaapresiasi di customers.we kami geus UL94, wartoskeun test UV pikeun reference.Covering wewengkon 43000 méter pasagi, urang kudu leuwih karyawan 400, sarta pangabisa produksi taunan nyaéta 30,000 ton. parusahaan geus dilengkepan set lengkep Jerman brand KraussMaffei tur mesin canggih ekslusif kanggo manufaktur propil PVC. fasilitas kami ogé-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi ngaktipkeun kami pikeun ngajamin kapuasan customer. Dina dasar ngembangkeun teknologi, pausahaan geus dicokot bagian di seniormanagement, pamasaran jeung kaahlian pikeun ngahasilkeun. Kami utamana pasar nyaéta Amérika, Kanada, Éropa, Australia, Selandia Anyar etc.We anu aimed nyieun pangalusna pager PVC kualitas dina fieldWe ieu pilari maju ka janten mitra bisnis Anjeun dipercanten di future.We deukeut tulus ngabagéakeun anjeun didatangan parusahaan urang atanapi ngahubungan kami keur gawé babarengan! Maca deui

Kauntungan urang

bisnis global

Urang nawiskeun konsumén urang ti sakuliah dunya pikeun ngajaga jasa komunikasi jeung rojongan produk pohara alus.

logistik efisien

gawé babarengan jangka panjang urang jeung logistik ngarah di dunya jeung pausahaan express, bisa mastikeun yén barang dikirimkeun dina waktos shortest.

ngarojong ramah

Urang bisa méré dipercaya, responsif jeung ongkos jasa éféktif jeung téhnologi rusuh rojongan, guna minuhan kaperluan pamaké layanan urang.

urus aman

WPYOU mangrupakeun tim profésional pikeun ramatloka ngaropea WordPress, urang kudu loba pangalaman dina ramatloka bisnis.

urus aman

WPYOU mangrupakeun tim profésional pikeun ramatloka ngaropea WordPress, urang kudu loba pangalaman dina ramatloka bisnis.

urus aman

WPYOU mangrupakeun tim profésional pikeun ramatloka ngaropea WordPress, urang kudu loba pangalaman dina ramatloka bisnis.

prosés produk

garis produk urang ngawengku hiji campuran produk awét. Ieu mungkin keur employ rada sababaraha prosedur unik tina meresihan digawekeun kaluar nu gawéna pangalusna pikeun pager Anjeun.

wartos

FAQs

panalungtikan

Skype

WhatsApp

WangWang

QQ
surélék kuring

Surat ka kami